20 Mayıs 2012 Pazar

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE ŞİİR DİNLETİSİ

Bahçeşehir Koleji öğretmenlerinden Kamil MÜLAYİM, Sultan MÜLAYİM ve Seçil İYİOL TOKEL 15/02/2012 Çarşamba günü saat 18:00’da Sayın Şair & Ressam Salih MERCANOĞLU’nun da katıldığı bir şiir dinletisi düzenledi.

15 Şubat 2012 Çarşamba 13:56
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE ŞİİR DİNLETİSİ
 Gecenin açılış konuşmasını Sayın Salih MERCANOĞLU gerçekleştirdi. Mercanoğlu; öncelikle kısa bir konuşma yaparak ardından şiirlerinden birkaçını okudu.

Dinletide Ümit Yaşar OĞUZCAN, Can YÜCEL, İclal AYDIN gibi ünlü şairlerimizin en güzel şiirleri seçilerek fon müziği eşliğinde öğrencilere okutuldu. Bunun yanında öğrencilerimizin seslendirdiği şarkılar ve sürpriz tango gösterisi ile geceye renk katıldı.

Merdivenlere atılmış gül yapraklarının arasından salona giren seyirciler mumlar, tüller ve güllerle süslenmiş sahnede mum ışığında sergilenen gösteriyi ilgiyle izleyerek mutlu bir şekilde salondan ayrıldılar.

    Yorumlar

GAZETE MANŞETLERİ

HAVA DURUMU

Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

ANKET Sonuçlar Tümü

?Antalya Milletvekillerinden hangisi daha çok Antalya için çaba sarf ediyor?

NAMAZ VAKİTLERİ

Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

EN ÇOK YORUMLANANLAR

BUGÜN

BU HAFTA

BU AY

SPOR TOTO SÜPER LİG

Tür seçiniz:

KARİKATÜR

SENDE YAZ

Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

ARŞİV