Home Medya Side Face Dergisinden Muhteşem Gece

Side Face Dergisinden Muhteşem Gece

307
0
blank

Açılış konuşmasını Side Face dergisi haber müdürü Umut Can’ ın yaptığı organizasyonda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’ e plaket takdim edildi.

HABER MÜDÜRÜ Umut Can “Sayın Manavgat belediye başkanım, sayın side belediye başkanım, sayın matso başkanım, sayın masiad başkanım, sayın tuder başkanım, sevgili konuklar değerli misafirler.

Side face dergisi tarafından düzenlenen face to face partiye hoşgeldiniz.

Geçtiğimiz 14 şubat tarihinden bu yana bölgemizde, iş hayatından modaya, kültür sanattan, sağlığa dekorasyondan seyahate merak edilen bir çok konuyu farklı bir bakış açısıyla ele alan, gece ve gündüz yaşamını sayfalarına aktaran Side face dergisi ekibi olarak düzenlediğimiz bu gecede sizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyarız.

Bizleri bu güzel gecede yalnız bırakmayan siz değerli konuklarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Şehrin yüzü sloganıyla yola çıktığımız bu uzun yolda bizlerle birlikte olduğunuzu biliyoruz.  Bu kentte bu meşakkatli yolda sizlerle beraber ilerliyoruz. Her geçen gün içimizdeki heyecan bir kat daha artarak çalışıyoruz. Yine içimizdeki heyecanla hazırlandığımız bu büyük gecede bizlerden desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

İlk olarak yayına hayatına başladığımız günden bu yana bizlerden desteklerini esirgemeyen Manavgat Belediye Başkanı sayın Şükrü Sözen’i sahneye davet ediyorum. Aynı zamanda Kendilerine plaketini takdim etmek üzere Sideface Dergisi İmtiyaz Sahibi Sayın Selda Şenel Hanımefendiyi sahneye davet ediyorum.

Side’nin Başarılı belediye Başkanı Sayın Abdülkadir Uçar adına plaketini almak üzere sahneye  Mustafa Gülcü’yüdavet ediyorum.  Kendilerine plaketlerini takdim üzere redro reklamcılık ve sideface dergisi ortağı sayın fulya sarman’ı sahneye davet ediyorum.

Başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Manavgat ticaret ve sanayi odası başkanı dr. Şükrü Vural adına Yusuf Karamancı’yı plaketlerini almak üzere sahneye davet ediyorum. Kendilerine plaketini takdim etmek üzere Side belediye başkan yardımcısı sayın Mustafa Gülcü’yü hanımefendiyi  sahneye davet ediyorum

Manavgat’ta iş dünyasını tek çatı altında toplayarak başarılı çalışmalar yapan Masiad Başkanı Ahmet Boztaş adına sayın ALİ Yıldırım Kocabacak’ı sahneye davet ediyorum. Kendisine plaketini takdim etmek üzere Manavgat Belediye Başkanı Sayın Şükrü Sözen’i sahneye davet ediyorum.

Kentimizde turizmin gelişmesi adına yaptığı katkılar ve çalışmalarıyla adından söz ettiren  TUDER Başkanı Cengiz Haydar BARUT’U plaketini almak üzere sahneye davet ediyorum. Kendilerine plaketlerini takdim etmek üzere sayın Fulya Sarman’ı sahneye davet ediyorum.

Şehrin yüzü sloganıyla yola çıktığımız bu uzun yolda bizlerle birlikte olduğunuzu biliyoruz.  Bu kentte bu meşakkatli yolda sizlerle beraber ilerliyoruz. Her geçen gün içimizdeki heyecan bir kat daha artarak çalışıyoruz. Yine içimizdeki heyecanla hazırlandığımız bu büyük gecede bizlerden desteklerini esirgemeyen sponsorlarımı sahneye davet etmek istiyorum. İlk olarak sahneye Selda Şenel ve Fulya Sarman’ı davet ediyorum.” Dedi.

Side Face Dergisi İmtiyaz Sahibi Selda Şenel, “Sayın belediye başkanım öncelikle beni bu gecede yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Dergimiz yayına başladığından beri bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Bu işte beni yalnız bırakmayan sevgili eşim Hasan Şenel’e, can yoldaşım ablam Elda Karahan’a, bu yola beraber baş koyduğumuz Uskal Öz Dağdelen’e anneme, Antalya face dergisine ve sideface dergisi ekibine çok teşekkür ederim. Ayrıca bizlerden desteklerini esirgemeyen Haluk Şen’e Cengiz Haydar Barut’a ve burada bulunan siz değerli misafirlerimize çok teşekkür ederim hepiniz hoş geldiniz.” Diyerek açılış konuşmasını gerçekleştirdiler.

Previous articleEnç “Akaydın çözülmesine engel oluyor”
Next articleHasan Özden Manavgat Güreş Ağası Oldu