Spor Toto Süper ligini 27. haftasında Manisaspor'u ağırlayan MedicalPark
Antalyasporumuz karşılaşma öncesi kampını turizm sektöründe en önemli zincir
otellerden biri olarak kabul gören Barut Grubu
otellerinden LARA RESORT SPA & SUITES'de geçirdi.
MedicalPark Antalyaspor olarak bu mükemmel ev sahipliğinden ve sağladıkları
samimi ve sıcak ortamdan dolayı MedicalPark Antalyaspor eski
yöneticilerinden ve Barut Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Levent Barut
ile tüm otel personeline en içten teşekkürlerimizi sunarız.
Donkişot Börek & Mantı Teşekkür Mesajı
Antalya’nın başarılı müteşebbis işadamlarından İrfan Tansel Çavuş, Erol Yaz ve Nazmi Kökdaş'ın sahibi olduğu Donkişot Börek & Mantı restoranları, MedicalPark Antalyasporumuzun Manisaspor ile 18.02.2012 Cumartesi günü oynadığı Spor Toto Süper Lig 27. Hafta karşılaşmasında, bu sezon ikinci kez Mardan Antalyaspor Stadyumu’nda takımımızın, misafir takımın ve VIP Tribünü’nde catering ve ikram sponsorluğunu üstlendi.
1998 yılından beri Antalya'da hizmet veren ve bünyesinde 180 personel istihdam eden Donkişot Börek & Mantı Restorant, Konyaaltı, Yeşilbahçe, Beyaz Dünya ve Balbey'de bulunan 4 şubesiyle Antalya'da börek ve mantının değişmeyen adresi oldu.
Takımımıza catering sponsoru olmak suretiyle desteğini esirgemeyen Donkişot Börek & Mantı Restoran'a bu örnek katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
MEDICALPARK ANTALYASPOR
Hapishaneden kaçtılar, imzalı formayı kaptılar
ŞAMPİYONLAR ŞENLİKTE BİR ARAYA GELDİ
Grassroots Günü’nde 7.500 çocuk futbol oynadı
KEMER ALTIN NAR YAĞLI GÜREŞLERİNE HAZIRLANIYOR
Açılış Tütüncü’den
MADOSK Olimpos-Likya Yolu yürüyüşünde
Kızılağaç-Pınargözü’ne ücretsiz doğa...
Olimpiyat Gecesinde Ödül Verildi
Yorumlar