Home Turizm Temiz Deniz, Güzel Kemer

Temiz Deniz, Güzel Kemer

384
0
blank

Kemer Belediyesi ve Kemer Mavi Deniz Taşıyıcılar Kooperatifinin  22 Temmuz Pazar günü 18.00 ile 20.00 saatleri arasında Ayışığı Koyu Sahilinde Kıyı ve Deniz Dibi temizliği yapılacak.

Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinliğe Kemer Belediyesi çalışanları, Kemer Mavi Deniz Taşıyıcılar Kooperatifine bağlı Ticari Yat Sahipleri, çalışanları ve profesyonel dalgıçlar katılacak.

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Kooperatif Başkanı Levent Aslan; biz Kemer Belediyesi birlikte daha öncede çevre ile ilgili çalışmalarımız var. Bu senede özellikle Ayışığı koyunun biraz kirlendiğini tespit etmiştik. Öncelikle dağlıçlarımızla birlikte Ayışığı koyunun deniz dibi tabanını temizlemeyi düşünüyoruz. Bu geçici bir çözüm olacak daha sonra kapsamlı bir şeyler düşünüyoruz. Dedi

blankEtkinliğe Kemer Belediyesi olarak destek veren Başkan Gül ise yaptığı açıklamada; Denizler Pişmanlıklarımızı biriktirmesin, biz belediye olarak Temiz Deniz, Güzel kemer istiyoruz. Bu vesileyle Kemer Mavi Deniz Taşıyıcılar Kooperatifi işbirliği ile birlikte düzenleyeceğimiz temizlik kampanyasına Kemer Belediyesi olarak elimizdeki tüm imkanları seferber edeceğiz. Ayrıca bu tür etkinliklerin sık sık yapılmasına değinen Başkan Gül;  Bu tür etkinliklerin sadece senede bir gün değil, düzenli olarak daha sık yapılması gerekir” dedi.

blank

Previous articleTekirova’da yaz şenliği coşturdu
Next articleÜzerilerinden TIR Geçti