Home Adem Murat Yücel MHP’li Adem Murat Yücel Seçim Ofisini Açtı

MHP’li Adem Murat Yücel Seçim Ofisini Açtı

299
0

Alanya’da MHP Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in seçim ofisinin açılışında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik,  Antalya’nın en önemli  gelir kaynağının turizm ve tarım olduğunu belirterek, bu iki sektörü entegre ederek oluşacak istihdam alanlarıyla işsizliği önleyeceklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in seçim ofisinin açılışı adeta bir şölen havasında gerçekleşti. 25 metrelik yolda bulunan seçim ofisinin açılışında izdiham yüzünden cadde kapandı. Açılışa MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar, partili partisiz 5 bine yakın vatandaş katıldı.

Dualarla hizmete giren seçim ofisinin önünde bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Antalya ve ilçelerinin ulaşım sorununu göreve başlayacakları ilk anda çözeceklerini belirterek, şunları söyledi:

 “Antalya’dan Gazipaşa’ya kadar trafik ışıklarıyla kesilmeyen bir yol yapacağız. Hızlı trenin de hizmete girmesiyle ulaşımda büyük orandan rahatlama sağlayacağız. Alanya içinde görülen hal ve otopark sıkıntısını da Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’le çözeceğiz. Sürekli yeni projeler üreterek, merkezden yapılacak dayatmalara fırsat vermeyeceğiz. Antalya ve Alanya’nın ortak gücünü merkezi idareye göstererek, yeni ve daha iyi hizmetler almasını sağlayacağız. Antalya artık sürekli veren kent değil, alan kent konumuna gelecek. Büyükşehir olarak bazı yetkilerimizi Alanya Belediye Başkan Adayımıza devrederek, proje ve söylem bütünlüğü içinde çalışacağız.”

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, son günlerde gündemden düşmeyen yolsuzluklarla ilgili olarak da,” Hiç hayır parası evde saklanır mı? Hayır parası saymak için para sayma makinesi mi kullanılır, Biz Bakan çocuklarını değil, vatan çocuklarını koruyacağız” dedi.

 

Previous articleDİNÇ’DEN TÜM KEPEZ’E GÜLSUYU
Next articleCemil Tonbul Antalya İl Emniyet Müdürü