Home Antalya Haberleri Anne beni fark et

Anne beni fark et

2657
0
anne_beni_fark_et_h111460

Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD) tarafından hazırlanan ‘Anne beni fark et!’isimli madde bağımlılığı ile mücadele konulu proje katılımcılara tanıtıldı

Olağan genel kurulunu geçtiğimiz ay düzenleyen Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD) devir teslim töreni Akra Barut Otel’de düzenlenen Şubat ayı olağan toplantısında gerçekleşti. Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD) Başkanı Leman Sedef Tuna, yeni dönem projeleri hakkında dernek üyelerini bilgilendirdi. Tuna, ‘Anne beni fark et!’ isimli madde bağımlılığı ile mücadele konulu projeyi katılımcılara tanıttı. Projenin, Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı’ndaki ön elemeyi geçtiğini belirten Tuna, madde bağımlılığının sadece kullanan gençlerin hayatını olumsuz etkilemekle kalmayıp, toplumu da etkilediğini söyledi. Tuna, “Bu sebeplerle bir sivil toplum kuruluşu olarak toplumsal duyarlılığa fayda sağlamak amacıyla proje yaptık” dedi.

Devir teslim yaşandı

Tuna madde bağımlılığının sağlık, suç, yargı, sosyal refah, eğitim, güvenlik, ulaşım, ülke içi ve ülkeler arası ticaret alanlarında da bir dizi sonuçlar doğurduğunu ifade etti. Proje ortaklarından Akdeniz Üniversitesi Toplumsal Duyarlılığı Arttırma ve Geliştirme Merkezi Koordinatörleri Dr. Devrim Dora ve Dr. Serap Toru ile proje danışmanlarından Stratejist Ufuk Peker proje detaylarını aktardı. Görevi teslim alan Dönem Başkanı Leman Sedef Tuna, çalışmalarından dolayı ANTİKAD’ın geçen dönem başkanı Duygu Günsür Kaplan’a teşekkür plaketi verdi. ANTİKAD’ın yönetim kurulu görev dağılımı; Başkan Leman Sedef Tuna, Başkan Yardımcıları H. Betül Karataş, Hatice Öz, Genel Sekreter Özlem Özkan, Sayman Aynur Doğan, Toplantı Yönetmeni Sonay İsenlik, Toplantı Yön.Yard. Mine Kestane Hatipoğlu’ndan oluştu.

Previous articleDikkat polis bölünmesin!
Next articleHasankeyf’te Kamulaştırma Eylemi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here