Home Antalya Haberleri Bülent Serttaş KGM standında

Bülent Serttaş KGM standında

674
0

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, Antalya Expo Center ANFAS Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen YAPEX 2014 Yapı Fuarı kapsamında, KGM Group AK STONE standını ziyaretti.

ANTALYA’DA bu yıl 22’incisi ANFAS fuar alanında gerçekleştirilen YAPEX 2014 Yapı Fuarına katılan KGM Group AK STONE standı mimarisiyle yoğun ilgi görüyor. Fuar başlangıcından bu yana pek çok kişiyi ağırlayan stand bu kez ünlü sanatçı Bülent Serttaş’ı ağırladı. Son günlerde oynadığı dizi filmdeki başarılı performansıyla da adından bahsettiren Bülent Serttaş, stantta uygulanan mermer dekorasyonuna hayran kaldığını dile getirdi.

EVİMİN HER TARAFI MERMER OLSUN

KGM Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karakaya ve AK STONE kurucusu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşe Karakaya tarafından ağırlanan ünlü sanatçı, hayranlarının da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Davete iştirak ettiği sürece hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Bülent Serttaş, “Stantta çok çeşitli mermer taşlar var ve çok estetik bir yapı malzemesi. Yeni bir ev alırsam her tarafını mermer yaptıracağım. Evimin her tarafı mermer olsun” dedi.

Previous articleHamza Taş İHO’ye destek
Next articleAdayları endişeden kurtaran uygulama: Sınav Uzmanı