Home Antalya Büyükşehir’den sürpriz yılbaşı etkinlikleri

Büyükşehir’den sürpriz yılbaşı etkinlikleri

308
0

Antalya yeni yılı Mustafa Ceceli ile karşılayacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, muhteşem bir yeni yıl programı düzenledi. Antalyalılar 2015’i pop müziğinin güçlü sesi Mustafa Ceceli konseri ile karşılayacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nca organize edilen yeni yıl programında Antalyalılar eğlenceye doyacak. Yeni yıl etkinlikleri 31 Aralık 2014 Çarşamba akşamı saat 19.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda DJ Cenk Sarıkaya’nın performansıyla başlayacak. Ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Karakuş saat 22.00’da sahne alarak, türkü ziyafeti sunacak.

MUSTAFA CECELİ’DEN YENİ YIL ŞARKILARI

Saat 23.00’e geldiğinde ise ünlü sanatçı Mustafa Ceceli unutulmaz bir yeni yıl konseri verecek. Antalyalılar, 2015’e Ceceli’nin şarkılarıyla girecek. Büyük coşkunun yaşanacağı konserde Mustafa Ceceli, en güzel parçalarını Antalyalılar için söyleyecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, tüm Antalyalıları yeni yıl kutlamalarına davet etti.

Büyükşehir’den ücretsiz sinema etkinliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın sinema seferberliği sivil toplum kuruluşlarının da katkısıyla sürüyor. Gezici Çocuk Filmleri Şenliği’yle ilçelerdeki çocukları sinema ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Antalya Sinema Derneği işbirliği ile yeni bir film izleme etkinliği başlattı.

Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Sinema Derneği, her Çarşamba Cam Piramit Düden Salonu’nda ücretsiz film gösterimi düzenleyecek. Uygar Şirin, Murat Tolga Şen, Özgür Bakar, Erdem Tepegöz, Murat Erşahin gibi sinema dünyasından isimlerin önerileri doğrultusunda gerçekleşecek etkinlikte, dünya sinemasından önemli filmler sinemaseverlerle buluşacak.

7 Ocak Çarşamba günü saat 17.00’da film yapımcısı Uygar Şirin’in önerdiği Moonrise Kingdom filmiyle başlayacak olan film gösterimleri, her Çarşamba yeni bir öneriyle, herkese açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Etkinliğe tüm sinemaseverler davetli.

Previous articleHas Koleji Öğrencilerinin Tiyatro Keyfi
Next articleMuratpaşa’nın kadın kramponları Azerbaycan Mili takımı ile maç yapacak