Home Antalya Fikret Otyam Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’nde Tedavi Altında

Fikret Otyam Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’nde Tedavi Altında

327
0

Antalya’da yaşayan 89 yaşındaki ünlü ressam, gazeteci-yazar Fikret Otyam 26 Ocak 2015 Pazartesi günü mide kanaması sonucu Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştır. Böbrek yetmezliği nedeniyle 9 yıldır diyaliz tedavisi gören Otyam, 26 Ocak 2015 Pazartesi günü diyaliz sonrası fenalaşmıştır.

Mide kanaması şikayeti ile Antalya Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fikret Otyam’ın tedavisi nöroloji yoğun bakımda sürdürülmektedir. Eşi Filiz Otyam, kızı ve yakınlarının yalnız bırakmadığı Fikret Otyam’a 28 Ocak 2015 Çarşamba günü Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ziyaret gerçekleştirmiştir. Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Kemal Kiraz ve hastane idarecilerinin de eşlik ettiği ziyarette Genel Sekreter Prof. Dr. Necat Yılmaz, Fikret Otyam’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletmiş tedaviyi takip eden Kalp Damar Cerrahisi Uzman Doktor Ercan Akbulut’tan sağlık durumu ile ilgili bilgi almıştır.

Fikret Otyam’ın sağlık durumu ciddiyetini korumakla birlikte, tedavisi halen yatmakta olduğu Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Nöroloji Yoğun Bakım’da iç destek ünitesine bağlı uyutulmak suretiyle devam etmektedir. Antalya Kamu Hastaneleri Birliği ailesi olarak Fikret Otyam’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, biran önce şifa ile taburcu olmasını temenni ederiz.

Previous articleMuratpaşa Belediyesi tesisleri verimli hale getiriliyor
Next articleAK Parti’de Bürokrat Ağırlıklı Liste Hazırlığı‏