Home Antalya Haberleri MASİAD BAKSİFED YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA 2. KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

MASİAD BAKSİFED YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA 2. KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

428
0

TR61 (Antalya, Isparta, Burdur) bölgesi ve yakın çevresinde faaliyet gösteren, ortak ilke ve hedefleri benimseyen, kuruluş amaçları aynı sanayici ve işadamları derneklerinin ortak sesi olarak bölgesel, sektörel ve ulusal ekonomik politikaların oluşturulmasına katkıda bulunmak, bölgesel ve sektörel kalkınma vizyonları geliştirerek uluslararası entegrasyona ve rekabet gücünün artırılmasına yardımcı olmak, projeler geliştirmek, iş dünyasını ilgilendiren sorunları ve çözüm önerilerini kamuoyuna, yetkili kurumlara duyurmak amacıyla, üyeleri arasında güç birliği sağlayarak ortak çalışma zemini oluşturmak amacıyla kurulan BAKSİFED, 15 Mart 2011 tarihinde resmen kurulmuş, 25 Mart 2011 tarihinde TÜRKONFED’e (Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu) üye olmuştur.

MASİAD’ın ikinci kez ev sahipliği yapmış olduğu toplantıya, BAKSİFED Yön.Kur.Bşk. Ergin Civan,ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu, IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, ANTİKAD Başkanı Duygu Günsur Kaplan, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MASİAD Başkanı Turgay Akar ve MASİAD Yön.Kur.Üyeleri katıldılar.

MASİAD eski başkanı ve aynı zamanda BAKSİFED Yön.Kur.Bşk.Yrd. Ahmet Boztaş’ın MATSO Başkanı seçilmesinden dolayı BAKSİFED Yönetim Kurulundan istifasının alındığı toplantıda Boztaş’tan boşalan BAKSİFED Yönetim Kurulu üyeliğine MASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güneş getirildi.

Yeni üye alımları,üye derneklerin faaliyetleri,konuşmacılı toplantı tarihleri gibi gündem maddelerinin görüşüldüğü BAKSİFED Yönetim Kurulu Toplantısı, tüm üyelerin katıldığı yemek organizasyonunun ardından son buldu.

Previous articleBir isim Şükrü ve bir soyisim Sözen
Next articleMHP AKSEKİ’YE ÇIKARMA YAPTI