Home Antalya Nefes Bale’den nefis workshop

Nefes Bale’den nefis workshop

386
0
blank

Nefes Bale Okulu, bu yıl 3.’sü düzenlenen, “Bale Eğitim Workshop”da, teknik olarak, “Bale” eğitiminin nasıl olması gerektiğini içeren, gösteriler sunuldu.

Öğrencilerin ailelerinin de katıldığı,  Bale Eğitim Workshop’daki sunular büyük taktir topladı. Ayakta alkışlandı. Okul yöneticisi ve bale öğretmeni Şule Gedikli,“Öğrencilerinin başarısının, disiplin, istikrar, sabır ve çabanın sonucu olduğunu”söyledi.

Gedikli, “Okulumuz tarafından bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz bale eğitim workshopunun amacı, herkes de hayranlık uyandıran bale dansçılarının, hangi yollardan, hangi aşamalardan geçerek nasıl bir eğitim aldıkları hakkında fikir sahibi olunabilmesi,daha bilinçli ebeveynler, daha bilinçli sanat severleri çoğaltmak adına yapılmıştır. Bale çok zor ve uzun bir yol. Bu uzun, zorlu ama bir o kadar da farklı yolda yürürken bale sanatçısı ve eğitmeni olarak görevim toplumu bilinçlendirmek ve doğruyu göstermektir.” Şeklinde konuştu.

İzlemeye gelen veliler de, Şule Gedikli ve ekibine teşekkür ederek,“Öğrencilerimizin performansı bizi çok etkiledi, oldukça nitelikli bir eğitim sürecinden geçtikleri anlaşılıyor. Bale disiplini içinde bir kimlik kazandıran okul yöneticilerine müteşekkiriz”dediler.Antalayalı bale severler, baleegitimmerkezi@hotmail.com adresinden ve 0553 355 6795 nolu telefondan bale ve eğitim hakkında bilgi alabilirler.

Nefes Bale Eğitim Okulu hakkında:

2012 yılında yarı  zamanlı konservatuar düzeyinde kurulmuş olan okulumuzda, öğrenciler yaş ve anatomik yapılarına uygun  sınıflarda akademik klasik bale eğitimi almaktadırlar. Amacımız bale sanatını doğru bir şekilde yaygınlaştırmak,dünya standartlarında eğitim vererek ,Türk ve dünya balesine bale sanatçıları yetiştirebilmektir.

Türkiye ve Yurt dışında Konservatuar sınavlarını kazanmış, klasik bale eğitimi alan öğrencilerimiz;

Yaren Köprücü-Paris Opera Ballet School

Seray Karcan-London Royal Ballet School

Deniz Evrim Keleş-London Royal Ballet School

Aylin Ogşın Keskin- Mimar Sinan Üniv.Devlet Konservatuarı Bale Ana Sanat Dalı

Dilara Ferit -Mimar Sinan Üniv.Devlet Konservatuarı

Bale Ana Sanat Dalı

İkbal Karaibraibrahimoğlu-Hacettepe  üniv.Devlet Konservatuarı Bale Ana Sanat Dalı

Anadolu Ateşi nde Dans eden öğrencilerimiz

Sude  Örek Tuğçe  Eriş

Previous articleNefes Bale Okulu’ndan Nefis Workshop
Next articleAntalya ve çevresi elektrik kesintileri duyurusu