Home Hacı Çayır Destici Hacı Çayır’ın seçim bürosunu açtı

Destici Hacı Çayır’ın seçim bürosunu açtı

297
0

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 30 Mart seçimlerinin ardından Türkiye’nin yeni bir siyasi atmosfer ile karşı karşıya kalacağını savunarak, “Bana sorarsanız aslında şu an Meclis’in bir erken seçim kararı alması gereklidir” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Antalya’nın Manavgat ilçesinde BBP Belediye Başkan adayı Hacı Çayır’ın seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Yukarı Pazarcı Mahallesi’ndeki açılış öncesinde partililer tarafından Evrenseki’de karşılanan Destici, konvoyla Manavgat’a geldi. Vatandaşları selamlayarak karanfil dağıtan Destici’ye ilçe ziyaretinde BBP İl Başkanı Bekir Bağcı, BBP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hulusi Kızılkaya ile partililer eşlik etti. Destici, seçim ofisine gelişi sırasında partililerce sloganlarla karşılandı.

Burada konuşma yapan Destici, Manavgat’ı Büyük Birlik belediyeciliği ile tanıştırmak istediklerini söyledi. Destici, “Allah’ın takdiri ile Manavgat Hacı Çayır’ı seçtiği takdirde Büyük Birlik Partisi hizmetlerineManavgatlı kardeşlerimiz kavuşacaklardır. Biz 2009 yerel seçimlerinde 20 civarında belediye kazandık. Kazandığımız belediyelerin tamamını iktidar partisinden devraldık. Şimdi iktidar partisi propaganda yapıyor. Neymiş efendim belediye iktidar partisinden olmazsa hizmet gelmezmiş. Bu büyük bir yalan. Bakın biz bu 20 belediyenin tamamını iktidar partisinden devir aldık. Gelin iktidar partisi ve Büyük Birlik Partisi belediyelerini bir kıyaslayalım. Biz BBP döneminde Sivas’ta, Şarkışla’da, Suşehri’nde, Sarıveliler’de ve diğer belediyelerimizde bir katı değil, iki katı değil, en az üç katından az hizmet yaptıysak ben adaylarımı çekeceğim. Yerel hizmetlerde Türkiye’nin en başarılı partisi Büyük Birlik Partisi’dir” dedi.
BBP’li belediyelerin yatırımcı belediyelerin en büyük örneği olduğunu belirten Destici, “Hem hizmet belediyeciliğinin en büyük örneklerindendir, hem sosyal belediyeciliğin en büyük örneklerindendir, hem de turizm belediyeciliğinin en iyi örneklerindendir. Kültürel değerlerimize, manevi miraslarımıza, turizm zenginliklerimize sahip çıkan belediyeciliğin en iyisini ama her şeyden önce kardeşliği ön planda tutan ve Anadolu’nun neresinde olursa olsun, Alevi, Suni, Kürdü, Türkmen’i, Çerkez, Laz, Boşnak’ı hangi şehirlisi olursa olsun en iyisine layık olduğuna inanan ve bu anlamda iyileştiren, bütünleştiren, birlik ve beraberliğin tek adresi BBP’dir. Onun için de bütün vatandaşlara BBP kardeşliği inşallah tesisini kuracağımız, büyük hizmetlerin getirileceği Manavgat’ta yaşayan bütün kardeşlerimizin bu hizmetten eşit bir şekilde yararlanacağı bir hizmet belediyeciliğini size buradan vaat ediyoruz” diye konuştu.

BBP Manavgat Belediye Başkan Adayı Hacı Çayır’ın seçim bürosu dualarla açılışı yapıldı.

Previous articleBAŞKAN GÜL BELDİBİ HİZMET OFİSİNİ COŞKUYLA AÇTI
Next articleTürel Serik’te