Home Ibradi TGB Manavgat Muammer Aksoy’u İbradı’da Andı

TGB Manavgat Muammer Aksoy’u İbradı’da Andı

373
0
blank

TGB Manavgat Şubesi üyesi gençler, Atatürkçü Düşünce Derneği Kurucu Başkanı Muammer AKSOY’u doğduğu yer olan İBRADI’daki anma törenine katıldılar.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ında katıldığı törende TGB’li gençleri gören Akaydın “ Chp gençlik kolları ile dayanışma içinde olan kuvay-i milliye ruhunu taşıyan Türkiye Gençlik Birliği üyelerini burada görmekten onur duyuyorum ve hoş geldiniz diyorum” dedi. Karşılama esnasında soluğu TGB’li gençlerin yanında alan Akaydın İskenderun’daki NATO askerlerinin başına çuval geçirilmesini olayında espirili bir şekilde “Sakın bizi de çuvallamayın” diyerek eylemin başarılı geçtiğini ve takdir ettiğini vurguladı.

Anma programında çevre il ve ilçelerden katılan ADD,CHP ve İşçi Partili üyeler sık sık TGB’li gençler ile fotoğraf çekildiler.

TGB Manavgat Temsilcisi Ata Uysal ÖZEN “ Burada alçakça katledilen, Atatürk devrimlerine sahip çıkmış aydın, bilim adamı değerli hocamız Muammer AKSOY’un mücadele ruhunu mücadelemizde taşıyoruz. Atatürk öldü mü ki Atatürkçüler ölsün. Hasan Tahsin’den Kubilay’a, Muammer Aksoy’dan Uğur Mumcuya kuvayi milliye ruhunu taşıyan bütün vatanseverler ölümsüzdür” dedi.

blank

Previous articleAntobüs’lerde Artık Kredi Kartı da Kullanılabilecek
Next articleKemer Göynük Ortaokulu Voleybolda Birinci