Home Kemer Emıtt Turizm Fuarında “Sea to Sky” Rüzgarı

Emıtt Turizm Fuarında “Sea to Sky” Rüzgarı

320
0

Halil ÖNCÜ –İSTANBUL

Kemer Enduro Kulübü Başkanı Semih Özdemir, Kemer’de düzenlenen ve artık bir dünya markası olan ve bu yıl 6.sı düzenlenecek olan “Red bull Sea To Sky” ın tanıtımı ve sponsorluk çalışmaları için EMITT fuarında turizmcilerle bir araya geldi.

Fuarda çok sayıda turizmci ile bir araya gelen Özdemir, geçmiş organizasyonlar ve bu yıl düzenlenecek olan şampiyonanın genel yapısı ve turizme olan katkılarını turizmciler ile paylaştı. Özdemir yaptığı açıklamasında,  artık ‘Red bull Sea To Sky’ ın turizmciler tarafından da iyi bilindiğini belirterek, “Dünyanın sayılı turizm fuarlarından biri olan EMİTT 2015’de, bölgemizde beş yıldır düzenlemekte olduğumuz bir Dünya markası olan Red Bull Sea to Sky’ ın turizmciler tarafından sahipleniliyor olması bizlerin çalışmalarını daha da heyecanlandırıyor ”dedi.

Başta düzenledikleri organizasyonlar boyunca kendilerini yalnız bırakmayan Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, Olympos Teleferik’in de birada olduğu stantta bilgiler veren Özdemir, ayrıca eski turizm bakanlarından Bahattin Yücel ile de bir araya geldi. Özdemir Yücel’in bu organizasyonlarda yanlarında olacaklarını ifade ederek “ Değerli büyüğümüz eski turizm bakanımız Sayın Bahattin Yücel beyle de bir araya gelip Sea to Sky ı konuştuk. Sayın bakanım kendisinin de bir motosiklet kullanıcısı olduğu belirtti ve bu projede her zaman yardımcı olacağını belirtti. İlgileri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu arada fuar boyunca çok sayıda görüşme yapan Özdemir, Red Bull Sea to Sky misafirlerinin konaklama organizasyonunu yürüten Jolly Tur ‘un sahiplerinden Mert Vardar ve bu yılki organizasyonda misafirlerin ve sporcuların konaklayacağı Alkoçlar Kemer Satış Pazarlama Müdürü Evren Yağcı ve Olympos Teleferik Satış Pazarlama Müdürü Haydar Culfa ile de Jolly Tur Standında bir araya  geldi. Organizasyona tam destek veren Jolly Tur Yörnetim Kurulu Üyesi Mert Vardar, Sea To Sky’ı Enduro yarışlarını yakından takip ettiklerini üzerline düşecek gereken ne varsa da yaptıklarını söyledi.

Kemer Enduro Kulübü Başkanı Semih Özdemir ayrıca AKTOB ( Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği )  Başkanı Yusuf Hacısüleyman’a ile TUROB (Turistik Otelciler, Yatırımcılar ve İşletmeciler Birliği başkanı )  Timur Bayındır’a da Red Bull Sea to Sky hakkında bilgiler verirken, daha sonra tekrar buluşarak detaylı bilgiler vereceklerini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Başkan Özdemir,  bu yıl ekim ayı içerisinde gerçekleşecek Enduro Şampiyonası için kayıtların açıldığını ve 13 günlük süre içerisinde şimdiden 26 ülkeden 200 yarışçının bu özel şampiyonaya kayıt yaptırdığını açıkladı.

Previous articleBando yeni sanatçılar arıyor
Next articleNefes Bale Okulu’ndan Nefis Workshop