Home Manavgat Manavgat Belediyesi Şelale yolunda harıl harıl çalışıyor

Manavgat Belediyesi Şelale yolunda harıl harıl çalışıyor

329
0

Çağlayan Mahallesi sınırlarında yer alanHastane Caddesi ve Mehmet Koparan Caddeleri’ndeki yol genişletme, kaldırım ve refüj ile kavşak çalışmaları da belediye ekiplerince tüm hızıyla sürdürülüyor.

Çalışmalar kapsamında Küçük Şelale yol ayrımından başlayıp Çayyazı Köyü yol ayrımına kadar olan bölümündeki 500 metre uzunluğundaki güzergaha her şeridi 7 metre olacak şekilde bölünmüş yol yapılacak. Çalışmada 2.5 metrelik refüj de yer alacak. Daha önceki mevcut yolun sadece 7.5 metrelik tek şeritli gidiş-geliş olarak kullanıldığı belirtildi.

Bölgede harıl harıl çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da kaldırımlarda da parke döşeme çalışması yapıyor. Aydınlatma ve mobese için ise yerler ayarlanıp boruların yerleştirildiği belirtildi. Yetkililer 15 bin metrekarelik bir parke döşeme çalışması yapılacağını belirtirken Çayyazı yol ayrımına da bir kavşak yapılacağını söyledi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmaların eksiksiz bir şekilde en kısa zamanda tamamlanarak kullanıma kazandırılacağını söyledi.  

Previous articleMAKYAJLI MEGANE AİLESİ HAZİRAN’DA TÜRKİYE’DE
Next articleSeda Yaşama Tutunmaya Devam Ediyor