Home Medya TEKOB Başkanı Serdar Yalçın, 2012 Turizm Beklentilerini CNN Türk’e Anlattı

TEKOB Başkanı Serdar Yalçın, 2012 Turizm Beklentilerini CNN Türk’e Anlattı

482
0
blank

CNN TÜRK’te Antalya Konuşuldu… CNN TÜRK’ün beğeniyle takip edilen ve sektörlerin nabzını tutan ‘Sanayi Rotası’ adlı programın Cuma günkü programında Antalya konuşuldu. Tekirova Otelciler Birliği(TEKOB) Başkanı Serdar Yalçın ve Tez Tour Genel Md. Yardımcısı Vural Karasu’nun katıldığı programda turizm sektörü ve 2012 yılı beklentileri masaya yatırıldı.

“Büyük Başarılara İmza Atıyoruz”… Değişik coğrafya ve kültürlerden aynı zaman diliminde misafir ettikleri turistleri memnun etmeyi başardıklarının altını çizen TEKOB Başkanı Serdar Yalçın, bunun ciddi bir başarı olduğunu belirtti. Turizm sektöründeki iş yapış anlayışlarının merkezinde her zaman  ‘misafir’ kavramının olduğuna vurgu yapanSerdar Yalçın, 2012 yılına ait turizm hedefleri hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın: “ Farklı kültürlerden gelen misafirleri aynı zaman diliminde memnun edebilmek çok önemli bir beceri. Biz bunu çok iyi yapıyoruz. Zaten başarımızın temelinde de bu yatıyor. Tüm çabalarımızın merkezinde misafir odaklılık yatıyor. Yeni sezon hazırlıklarımızı da çok iyi yaptık. Turizmden beklentimiz en yüksek seviyede. Segment olarak da Antalya ve Akdeniz çanağında en yüksek segmentte hizmet vermekteyiz. Bu yıl yüzde 12 gibi bir misafir artışı beklemekteyiz” dedi.

Sanayi Rotası programında Murat Ongun’un sorularını yanıtlayan TEKOB Başkanı Serdar Yalçın, doğal ve tarihi güzellikleri ile turizm cenneti olan Tekirova’nın her türlü yatırımı ve gelişmeyi hak ettiğini de programda belirtti. Yalçın sözlerini şu sözlerle noktaladı: “ Biz misafirlerimize diyoruz ki ‘BU SİZİN DÜNYANIZ’ büyük bir taahhüt aslında bu söylediğimiz şey ama Tekirova bunu hak ediyor.”

Previous articleAntalya Young Skal’lar Best Western Plus Khan Hotel’de
Next articleOlbia Yapı Malzemeleri Hizmete Girdi