Home Mustafa Gül Mustafa Gül Çıralıda, Halkla Buluştu

Mustafa Gül Çıralıda, Halkla Buluştu

260
0

Çıralı mahallesinde geçtiğimiz günlerde yağan yağmur nedeniyle yolların hasar gördüğü ve köylü vatandaşlarının talepleri doğrultusunda Kemer Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken Başkan Mustafa Gül de köylü vatandaşların evlerine giderek şikayetleri dinledi.

Ziyaretlerinin ardından sahilde vatandaşlarla bir toplantı yapan başkan Gül, vatandaşların taleplerini de tek tek yanıtladı.

Başkan’ın çıralı ziyaretine, MHP Kemer İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Karadüz Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bilici, ve Tekirova Eski Belediye Başkan Adayı Recep Yılmaz Katıldı.

Göreve geldiği günden bu güne kadar yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Gül; 30 Mart’tan sonra bu çalışmalarımızı çıralıda sürdüreceğiz. Çıralıya uygun bir imar planı hazırlayarak, bugünkü haliyle muhafaza etmeye çalışacağız. Akdeniz Bölgesi sahillerinde kalan en özel yerlerden biri olduğunu da söyleyen Başkan Gül; Çıralı Dünyanın dört bir yanından gelen, doğayla iç içe tatil yapmayı hedefleyen Turistlere hizmet veren bir konumu var. Bundan sonra Kemer Belediyesi olarak bizde çıralıda yollarımızı, kaldırımlarımızı ve aydınlatma direklerini Kemer’de olduğu gibi, Çıralıya da yakışır bir şekilde düzenleyip sizlerin hizmetine sunacağız. Dedi

Söz alan köylü vatandaşların da sorunlarını dinleyen Başkan Gül; bundan sonra birlikteyiz ve birlikte yürüyeceğiz. Dedi

Gençleri de dinleyen Başkan Mustafa Gül; Çıralı Sporu da unutmadı. Çıralı spora hem malzeme yardımı hem de deplasman maçları için bir otobüs tahsis edeceğinin sözünü verdi.

Previous articleBAŞKAN GÜL VE YÜKSEL YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
Next articleALTERNATİF TURİZM ALANLARI OLUŞTURULARAK TURİZM TÜM BİR YILA YAYILMALI