Home Spor Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Merkezleri Açılıyor

Muratpaşa Belediyesi Yaz Spor Merkezleri Açılıyor

258
0

Muratpaşa Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Merkezleri’ne kayıtlar başladı. Süleyman Evcilmen Spor Salonu, Uğur Mumcu ve Konuksever Statları, Astur, Oyak, Çağlayan, Bayındır ve 75. Yıl Spor Sahaları’nda düzenlenecek olan Yaz Spor Merkezleri’nde, hentbol, basketbol, cimnastik, futbol, taekwando ve tenis branşlarında eğitim verilecek. Bu sezonda, kız futbol ve erkek cimnastik bölümleri de açılıyor.

Cimnastik branşında 4 -12, diğer branşlarda 7-14 yaş gruplarında haftanın üç günü yapılacak olan Yaz Spor Merkezleri 29 Haziran’da başlayıp 31 Ağustos’da sona erecek. Ücretsiz olan Yaz Spor Merkezi’ne kayıtlar Muratpaşa Belediyesi Hizmet Binası ve eğitimlerin verileceği spor sahalarında yapılacak. Kayıt yaptırmak isteyenler 320 22 22 – 1187 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alabilir.

Yaz Spor Merkezleri’nde belediyenin uzman ve deneyimli antrenörleri gözetiminde ders verileceğini belirten Muratpaşa Belediyesi yetkilileri,“Yaz Spor Merkezleri, spor alışkanlığının bu yaşlarda ortaya konması ve çocuklarımızın yaz tatilini keyifli geçirebilmesi için önemli. Ayrıca, minik sporculardan yetenekli olanlar Muratpaşa Belediyespor’un alt yapısında değerlendirilecek” dedi.

Previous articleKÖK, SABAH SAAT 06.00’DA İŞÇİLERLE
Next articleAkdeniz’de korkutan deprem