Home Yasam Manavgat Belediyesi ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya başladı

Manavgat Belediyesi ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya başladı

290
0

8 bin adet yardım paketi

Manavgat Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere hazırladığı 8 bin paket yardım malzemesinin dağıtımına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’ndeki malzemelerin paketlenmesi işleminden sonra dağıtım ekipleri 19 mahalle muhtarı kanalıyla vatandaşlara ulaşmaya başladı. Genellikle akşam saatlerinde yapılan yardım malzemesi dağıtımına Başkan Sözen de katılıyor,

Başkan’dan Ramazan kitabı hediye

Bu arada vatandaşlara “Asr-ı Saadetten Günümüze Ramazan” isimli kitap da Başkan Sözen’in vatandaşlara Ramazan ayı hediyesi olarak dağıtılacak. Başkan Sözen’in Ramazan ayının önemini yeni neslin daha iyi kavrayabilmesi için bastırdığı 5 bin adet kitap vatandaşlara ulaştırılmaya başladı. Her akşam stadyum yanındaki iftar çadırında halkla beraber olan Başkan Sözen, yardım malzemelerinin dağıtımında en ufak bir hata olmaması için çalışmaları sürekli denetliyor.

Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacağız

Başkan Sözen, “Manavgat Belediye Başkanlığı olarak 8 bin adet Ramazan paketini en adaletli bir şekilde muhtarlarımızla işbirliği yaparak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Yardımlarımızı belediyemizce tespit edilen ekiplerimizle birlikte akşam saatlerinde dağıtacağız. Gençlerimizin ve ailelerimizin Ramazan ayı ile ilgili daha çok bilgi sahibi olmaları için bir de kitap hediyemiz olacak. Bu mubarek ayın halkımızca en güzel bir şekilde yaşanması için belediye olarak üzerimize düşen her görevi yapacağız” dedi.

Previous article49. Altın Portakal Jürisi Açıklandı
Next article“ATSO 6. Zafer Kupası” coşkusu