Home Antalya Haberleri ANİF-2014 Antalya İş Fırsatları Zirvesi

ANİF-2014 Antalya İş Fırsatları Zirvesi

496
0

Antalya Valiliği himayelerinde, Antalya Çalışma ve İş Kurumu  (İŞKUR) koordinasyonu ile İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyesi kurumların katkılarıyla gerçekleştirilecek olan ANİF-2014 Antalya İş Fırsatları Zirvesi;  İş arayanlar, işverenler ve ilgili kurum/kuruluşları aynı çatı altında bir araya getirerek, iş arayanlarımızı, ilimizin iş imkanları, meslek edinme olanakları, girişimcilik, mesleki eğitimler, çalışma hayatı gibi konularda bilgilendirmek ve ilimizin turizm, sağlık, sanayi, tarım, eğitim, insan kaynakları ve hizmet sektörlerinin önde gelen işyerlerini, aradıkları işgücü ile buluşturmayı amaçlamaktadır. Bu sene de fuar alanında 150’ye yakın işletme, iş arayanlar ile yüz yüze görüşmek için stant açacaktır.

Gerçekleştirecek olduğumuz ANİF-2014 Antalya İş Fırsatları Zirvesinde; İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlarınca, zirveye gelen iş arayanlar ile birebir danışmanlık görüşmeleri yapılacak, işgücü ihtiyacı bulunan işletmeler ile yüz yüze iş görüşmesi yapmaları sağlanacaktır.

Ayrıca etkinlik boyunca Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN ve diğer davetli konuşmacıların sunumlarının yanı sıra, iş arayanlara yönelik İş Arama Becerileri (özgeçmiş yazma, mülakat teknikleri, iletişim, beden dili vb.) Seminerleri de düzenlenecektir.

Aynı zamanda tüm işverenlerimiz İşbaşı Eğitim Programları, İşgücü Yetiştirme Kursları, İşveren Teşvikleri vb. konularda bilgi alabileceklerdir.

İki gün sürecek ANİF-2014 etkinliğine katılım ÜCRETSİZ  olup, tüm vatandaşlar davetlidir.

Previous articleVOLKICAR, AUTOMECHANIKA ISTANBUL’DA TAM GAZ
Next articleMARKET Firmaları / Meltem Kuruyemiş / Antalya