Home Gundem VOLKICAR, AUTOMECHANIKA ISTANBUL’DA TAM GAZ

VOLKICAR, AUTOMECHANIKA ISTANBUL’DA TAM GAZ

302
0

Messe Frankfurt ve Hannover Messe tarafından ortaklaşa düzenlenen Automechanica Istanbul 2014 Fuarı ziyaretçilerin yoğun ilgisi ve birbirinden farklı Showlar ile devam ederken bu sene fuarın yıldızı Türkiye’nin yarış otomobili VOLKICAR oldu. Tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getiren fuarda yer alan ürünler arasında; Türk motor sporlarının en başarılı ralli pilotlarından Volkan IŞIK’ın VOLKICAR’ı da var.

Türkiye’nin ilk özgün yarış otomobili VOLKICAR isimli konsept yarış otomobili fuarda yer alıyor. İlk taslaklarından üretim aşamasına kadar yaklaşık 2 yıllık bir çalışmayla ortaya çıkarılan VOLKICAR’lar 4 gün boyunca fuar ziyaretçileri ile buluşuyor. Automechanika İstanbul 10-13 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre merkezi’nde gerçekleşecek.

Fuarda 3 tane VOLKICAR HALL 8 ‘deki standda yer alırken 1 tanesi TÜYAP’ın ana giriş kapısında 2014’te fuara gelmesi beklenen yüzbinlerce ziyaretçiyi karşılıyor. Diğer yarış otomobilleri ise HALL’lerde standları renklendiriyor. Aynı zamanda sezon klipleri ile yarış heyecanı ziyaretçilere 4 adet LCD ekrandan izletiliyor.

Avrupa’nın 1 numaralı OEM ve satış sonrası etkinliği olan Automechanika Istanbul, bölgedeki tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getiriyor. Bu yıl da Türkiye, Avrupa ve çevre ülkelerden 1.400’den fazla otomotiv firması 32.000 m² ‘nin üzerinde alanda ürünlerini ve hizmetlerini sergiliyor.

Previous articleAK Parti Antalya Başkanları nerede oy kullanacak?‏
Next articleANİF-2014 Antalya İş Fırsatları Zirvesi