Home Antalya Haberleri Outlet ürünlerine hayat veriyor

Outlet ürünlerine hayat veriyor

536
0

Kadın giyim üzerine uzun yıllardır Manavgat’ta stil üreten gazeteci Semanur Arslan, Antalya’ya açtığı yeni mağazası ile yine müşterilerini şaşkına çeviriyor. Mağazasına aldığı tüm ürünleri ince bir süzgeçten geçirerek satışa sunan Arslan,“Modayı ve ihtiyacı birlikte düşünüyorum. Zevkli seçimler yapmaya gayret ediyorum. Ben hiç bir zaman, sadece moda diye bir ürünü alıp giydirmem. En zevkli ve kaliteli ürünü bulasıya kadar araştırırım. Bu ürünleri de kendi aralarında kombine ederim. Tabi bunlar da yetmez. Müşterilerimizin, boyu, kilosu, ten rengi, yaşadığı sosyal hayat ve bir çok süzgeçten geçirdikten sonra satışa sunarım. Galiba bizim farkımız bu”dedi.

Outlet mağazacılığını moda haline getiren Semanur Arslan, Güllük caddesinden, Konyaaltı caddesi dönüşündeki Angels Outlet’i hizmete açtı. Mağazasını açar açmaz büyük ilgiyle karşılaşan gazeteci-stilist Semanur Arslan, “Yaz-Kış en seçkin, en ekonomik ürünleri bulabileceksiniz. Satışa çıkaracağımız ürünleri Instagram ve facebook sayfamızda paylaşıyoruz. Angels Outlet adresinden yardımcı olabiliriz.” Dedi.

Angels Outlet bir ilke de imza atıyor

Konyaaltı Caddesinde yeni açılan mağazanın içinde dinlenme alanı da var. Müşterilerin ücretsiz olarak, kahve, çay gibi içeceklerden yararlanacağı, sohbet edilebilecek bir, mini bar-kafe de Antalya’da ilk olacak.

Previous articleYıldıray Sapan “Türkiye uyuşturucu batağında”
Next articleAlperen Ocağından sert çıkış!