Home Dosemealti Dünya Çocukları Döşemealtı’nda Buluştu

Dünya Çocukları Döşemealtı’nda Buluştu

425
0

Türkiye’nin yanı sıra Dünya’nın dört bir yanından gelen çocuklar Düzlerçamı Mesire alanında rüya gibi bir gün yaşadı.

400 PLASTİK TOP DAĞITILDI..

Antalya’dan otobüslerle Döşemealtı ilçesi Nebiler Mahallesi’nde ki Mesire Alanı’na getirilen dünya çocukları sürpriz üzerine sürpriz yaşadı. Döşemealtı Belediyesi tarafından çocuklara çimler üzerinde oynamaları için önce 400 plastik top dağıtıldı. Ardından da zengin Türk mutfağı eşliğinde öğle yemeği ikram edildi.

DOĞA GEZİSİ YAPTILAR..

Yüzlerce yıllık çam ağaçları altında, yeşillikler arasında gönüllerince eğlenen çocuklar Belediye tarafından kurulan sahneye çıkıp Atatürk ve Türk Bayrağı gölgesinde dans edip, halay çektiler. Çocukların bir bölümü voleybol oynarken diğerleri de bisiklet ve cıncır ile  doğa gezisine çıktılar.

HALAY ÇEKTİLER..

Döşemealtı Belediyesi tarafından sahneye kurulan ses sistemiyle çocukların sevdiği hit olmuş yerli ve yabancı müzikler çalındı. Türk öğrencilerin coşkulu oyunlarını ilgi ile izleyen yabancı çocuklar, zaman zaman çiftetelli ve halaya katılıp hünerlerini gösterirlerken kendi ülkelerinin oyunlarını da sergileme fırsatı buldular.

DÖŞEMEALTI’NI DÜNYA CANLI İZLEDİ..

Karnaval havasında geçen çocuk şenliği TRT ekibi tarafından tüm dünyaya canlı olarak izletildi. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklara Döşemealtı Belediyesi tarafından özel tasarım şapkalar hediye edildi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in talimatıyla kusursuz bir organizasyon hazırlayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çocukların, öğretmenlerin ve tüm katılımcıların beğenisini kazandı.

BAŞKAN GENÇ TÜM ÖNLEMLERİ ÖNCEDEN ALDIRDI..

Büyük bir organizasyona daha başarılı bir şekilde ev sahipliği yapan Döşemealtı Belediyesi büyükten küçüğe her kesimden tam not aldı. Programın kusursuz geçmesi ve hiçbir sorunun yaşamaması için günler öncesinde Belediye Başkanı Turgay Genç başkanlığında toplantılar yapılarak tüm önlemlerin alınması sağlandı.

Programı, Başkan Vekili Bekir Dikmen, Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri yakından takip etti.

Previous articleSağlık Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu Antalya’da
Next articleHDP MYK’dan Silahlı Saldırıya Açıklama