Home Gundem Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Hasan Şeker Kemer’den kaçtı mı?

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Hasan Şeker Kemer’den kaçtı mı?

652
0

Klas Medya, dürüst medyacılık anlayışı ile araştırmalarını sürdürdü ve haberde yer alan isimlerden Kemer Belediye Başkanı Danışmanı Galip Çamlıya ulaştı. Galip Çamlı’nın böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve yarın bir basın açıklaması ile kamuoyunu bilgilendireceklerini söyledi.


İşte, servis edilen şok iddialar…

İMARA AYKIRI OTEL YÜZÜNDEN KEMERLİ BAŞKANLAR ÇAREYİ KAÇMAKTA BULDU

KEMER’İN AK PARTİLİ ESKİ BAŞKANI HASAN ŞEKER VE ŞİMDİKİ BAŞKANI MUSTAFA GÜL KAYIPLARA KARIŞTI

KEMER BU KAÇIŞI KONUŞUYOR… Başta Kemer’in AK Partili Eski Belediye Başkanı Hasan Şeker ve şimdiki başkan Mustafa Gül ve Gül’ün danışmanlarından Salim Uysal, Galip Çamlı Kemer’i terk etti.

Kemerin köklü ailelerinden ve Kemer’in AK Partili eski Belediye Başkanı olan Hasan ŞEKER, belediye başkanlığı döneminde ruhsatsız oteli yıkmadığı için Kemer’i terk ettiği iddia ediliyor.  İmara aykırı olarak ruhsatlandırılan bir otelin yıkım kararı çıkmasına rağmen yıkmayan ŞEKER, hakkında açılan soruşturmalar nedeniyle köşeye sıkıştığını anlayınca Kemer’den sesiz sedasız ayrıldığı iddia ediliyor.  Kemer’den kaçtığı iddia edilen sadece ŞEKER değil… Usulsüz olaya göz yumduğu ve şimdiye kadar uygulama yapmadığı için şimdiki MHP’li başkan Mustafa Gül’de köşe sıkışmış durumda.

OLAY NASIL BAŞLADI… Sonunda cezaevi yolu gözüken olay; söz konusu otelin el değiştirmesinden sonra eski sahiplerinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sonrası vuku bulduğu iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde Kemer’de de basına yansıyan ve büyük yankı bulan olayın otelin eski sahiplerinin verdiği bilgiler doğrultusunda patlak vermesinin ardından İç İşleri Bakanlığı’na bağlı müfettişlerin bu sıcak gelişme sonrası  araştırma yaptıkları iddiası bulunuyor.  Sözü geçen otelin ‘yıkıldı’ tutanağı bulunmasına rağmen sapasağlam ayakta durması konunun ciddiyetini ortaya koyuyor. Bu nedenle Hasan ŞEKER başta olmak üzere olaya göz yuman şimdiki Başkan Mustafa Gül zor durumda. Mustafa Gül’ün yanı sıra danışmanları olan Galip Çamlı ve aynı zamanda hem danışmanı hem de Kemer Belediyespor’un başkanı olan Salim Uysal başta olmak üzere olaya adı karışmış 50’den fazla kişinin de ifadesine başvuruluğu da iddialar arasında yer alıyor.

ÇAREYİ KEMER’DEN KAÇMAKTA BULDULAR… Verilen ifadeler sonrası soruşturmanın derinleşmesi üzerine bir müddet kayıplara karışan ve ortalarda gözükmeyen Mustafa Gül Kemerde göz önünde bulunmamaya dikkat çektiği ve yakın zamanda da Kemer’i terk edeceği ve kaçış planları yaptığı iddia ediliyor.  Ayrıca; konu hakkında bilgisi ve imzası olan herkese ulaşan müfettişlerin başta başkanlar olmak üzere ilgisi olan herkesin olaya göz yummasına neden olan ‘menfaat ilişkisi’ni de çözmeye başladıkları edindiğimiz iddialar arasında geliyor.  Edinilen bilgilere göre olayın sonuçlanmasında sona yaklaşılmış durumda. Eğer suçu ispatlanırsa HASAN ŞEKER başta olmak üzere MUSTAFA GÜL ve danışmaları Galip Çamlı ve Salim Uysal’ın yanı sıra daha pek çok kişiye cezaevi yolu gözükeceği iddia ediliyor.

‘Yıkıldı’ tutanağı olmasına rağmen yıkılmayan otelin sorumlusu olarak görülen Hasan ŞEKER ve buna göz yuman şimdiki başkan Mustafa GÜL’ün  yaşanan bu olaylardan sonra cezaevine girme ihtimallerinin çok yüksek olduklarını anlayınca Kemer’den sessizce kaçtığı söyleniyor.

AK Partili Hasan ŞEKER DUBAİ’ye Giriş Yapmış… Kendisinden yaklaşık üç haftadır haber alınamayan ve en son 29 Ocak’taki Kemer AK Parti İlçe Kongresinde görülen ŞEKER’in bu tarihten beri bölgedeki hiçbir önemli etkinlikte ya da davette de boy göstermemesi KEMER’i terk ettiği iddialarını güçlendiriyor. Cep telefonları kapalı olan ve nereye kaçtığı konusunda aile bireylerinin de haberi bulunmayan ŞEKER’in hayatından da endişe ediliyor.  Bir dönem AK Parti Kemer Belediye Başkanlığı yapan Hasan Şeker hakkında çıkan bu iddialar Kemer’li esnaf ve turizmciler başta olmak üzere tüm kemerlilerin birinci gündem konusunu oluşturuyor. Haberimizi hazırlarken yine kendisine ulaşamadığımız Hasan ŞEKER’in Kemer’i terk ettiği ve kayıplara karıştığı iddia ediliyor. Kimliğini vermek istemeyen bir tur acentesi yetkilisinin verdiği bilgiye göre ŞEKER’in 10 gün önce pasaport ve vize işlemlerini yaparak bir bayanla Dubai’ye gittiği de konuşuluyor.  Havalimanı Polis Kayıtlarına göre Dubai’ye giriş yapan ŞEKER’in halen bu ülkede olduğu da belirlendi.

GÜL’DE ORTALARDA YOK… Hasan ŞEKER’in uzun zamandır Kemer’de olmaması sonrası tüm dikkatlerin ve gözlerin üzerine çevrildiği Başkan GÜL’den de yaklaşık 3 iş günüdür haber alınamıyor. Makamına uğramayan, cep telefonlarını açmayan ve ne Kemer ne de Antalya’da görülen GÜL’ün de kaçış hazırlığı yapmak için saklandığı ve plan yaptığı iddia ediliyor.

Previous articleKEMER’DE DEVE GÜREŞLERİ YENİDEN BAŞLIYOR
Next articleManavgat EMITT Fuarı’nda tanıtıldı