Home Gundem KONSİYAD:Antalya MHP Milletvekili Adayları ve Antalya İl Başkanını ağırladı

KONSİYAD:Antalya MHP Milletvekili Adayları ve Antalya İl Başkanını ağırladı

342
0

KONYSİAD (Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği)’ nin  7. olağan toplantısı 15 Nisan Çarşamba sabahı, ATİK’te  yapıldı. 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi   öncesi ; Bağımsız Milletvekil Hasan Subaşı ile başlayan süreç, MHP Milletvekili Adaylarının ağırlanması ile devam ediyor.

KONYSİAD Başkanı Emin Altıner, Milletvekili adaylarının kısa özgeçmişlerinden bahsettikten sonra , sözü Antalya MHP İl Başkanı Adnan Kaya’ya bıraktı. Adnan Kaya ” Her seçimde oynanan oyundur bu; koalisyon ya da başka bir parti başa gelirse, istikrar bozulur, denir. Biz bu konuda kesinlikle böyle düşünmüyoruz.” diyerek bu konudaki düşüncelerinden bahsetti ve hazırlamakta oldukları seçim beyannamesini, ilerleyen zamanlarda anlatacaklarını belirtti.

Sonrasında sırayla söz alan Milletvekili adayları, şimdiye kadar yaptıkları hizmetleri anlatıp, bundan sonraki zaman sürecinde yapmak istedikleri düşüncelerini dile getirdiler. MHP Milletvekili adaylarının en belirgin ortak söylemlerinden biri ” Türkiye’de hukuk sisteminin çok yıpratıldığı, örselendiği” idi ve bu durum için tedaviler, düzeltmeler yapacaklarını; yargının bağımsızlığını, tekrar hak ettiği yere getirmek istediklerini belirttiler.

“TÜRKİYE’NİN EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞU ŞEY SOSYAL BARIŞTIR.”

Dr. Adem Uslu, hükümet yönetiminin  üniter devlet düzenine verdiği zarar ve tahribattan bahsederek, meclisin kutsal çatısı altında, bu anlamda mücadeleye devam edeceğini söyledi. Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu şeyin sosyal barış olduğunu, her ne kadar hükümet sürekli ekonomi üzerinde duruyorsa da; sosyal barışın sağlanma noktasının daha önemle üzerinde durulması gerektiği noktasındaki düşüncelerini dile getirdi.

       “UMARIM KADIN NEZAKETİ VE DUYARLIĞI İLE LİSTELERDE DAHA FAZLA YER ALIRIZ.”

Tek kadın aday olan Neşe Gül ise amacının, kadın nezaketi, hassasiyeti ve kadın çerçevesini bir şekilde temsil edebilmek olduğunu belirtirken; kadın potansiyelinin listelerde daha fazla yer alarak gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Adaylar hukuk ve demokrasinin başkalaştığını ve ayaklar altına alındığını ısrarla vurgularken, ülkenin birbirine sevgisiz bir camia tarafından yönetildiğinden de bahsedip kendilerini ifade ettiler. MHP İl Başkanı Adnan Kaya son sözü alarak, hazırlamış oldukları programın her şeyi içerdiğini fakat ekonomi ağırlıklı olduğunu; tarım, turizm ve çevre ağırlıklı başlıklar altında raporlar hazırladıklarını ve bu raporları da istenildiği uygun bir zamanda anlatabileceklerini dile getirdikten sonra; toplantı, soru-cevap bölümüne geçilerek son buldu.

Previous articleEmek Cephesinden 1 Mayıs’a Çağrı
Next articleYeni Kepez’in mimarı Kepezlilerdir