Home Gundem Santa Claus Peace TV yayın hayatına hazırlanıyor

Santa Claus Peace TV yayın hayatına hazırlanıyor

320
0

Uluslararası bir çok etkinliğe, projeye imza atan, Uluslararası Noel Baba Barış Konseyi  ile Klas Medya Grubu, prensipte anlaştı. Konsey ve Mega Klas R.TV.Yay.Hiz.A.Ş. ortaklığında kurulacak kanalın adı,“Santa Claus Peace TV”olacak.

Uluslararası Noel Baba Barış Konseyi Başkanı Muammer Karabulut ve Klas TV yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Demirkaya, kurulacak kanal ile ilgili olarak, “Prensipte anlaşıldığını, kurulacak olan turizm temalı olacak ‘Santa Claus Peace TV’nin uluslararası bir yayın yapacağını, kanalın 41 ülkede izlenebilir hale kısa sürede getirileceğini” belirttiler.

Konseyin, 41 dünya ülkesinin bir araya getireleceği, büyük bir projesi de hayata geçiyor. Uluslararası Noel Baba Konsey’i bünyesinde kurulacak olan, “Uluslararası Barış Köyü” projesi de, dünyada tek olacak. Vakıf konseyi, barışa katkıda bulunacak her adımı atacaklarını belirtirken, şu anda tüm dünya ülkelerinin dikkatini çektiklerini, projeye destek amaçlı görüşlerin varlığından da mutlu olduklarını belirttiler. Konseyin 69 ülkede temsilciliği var.

Santa Claus Peace TV’nin proje çalışmaları başlarken, ekim 2014 tarihinde yayınlara başlaması planlanıyor.

Previous articleHEPAR’ dan Korkuteli Çıkarması
Next articleOto tamirciler, dünyadaki gelişmeleri yakın takipte