Home Kemer Kemer’de Daha İyi Koşullarda Eğitim

Kemer’de Daha İyi Koşullarda Eğitim

326
0

SORUNLARA NEŞTER VURARAK, DAHA İYİ KOŞULLARDA EĞİTİM

Kemer Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi,  Kuzdere Anadolu Lisesi ve Kemer Lisesi okullarında öğrenim gören lise son sınıf öğrencilerinin 1 Nisan 2012 tarihinde girecekleri  YGS’nin  yaklaştığı bu günlerde, uzmanlar tarafından önerilen ‘test çözme’ ağırlıklı çalışmanın öğrencilere daha faydalı olacağının bilgisini edindikten sonra kitapların dağıtımını başladıklarını belirten Başkan Gül yaptığı açıklamada; “  Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Kemer Belediyesi sorumluluğu dahilinde altı tane okulumuzun tüm gereksinimlerini karşılıyoruz. Kemer’de eğitim seviyesini çok iyi yerlere getirmek için okulların fiziksel ihtiyaçlarından teknik donanımlarına kadar bütün ihtiyaçları ile yakından ilgilenerek öğretmen ve öğrencilerimizin yüksek motivasyonla çalışmalarını destekledik. Sorunlu bir eğitim ortamı yaratacak bütün engellere neşter vurarak , gelecek nesillerin daha iyi koşullarda eğitim almaları için çaba harcıyoruz.

Bugün öğrencilerimize hediye edilen  kitapların, sınava sayılı günler kala bugüne  kadar çalışmış oldukları derslerin,  pratiğini yapma konusunda faydalı olacağına inanıyorum. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum”dedi.

Kemer Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi’nde görevine 15 gün önce başlayan Okul Müdürü Kaan Metin, Başkan Gül’e eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek , yirmi yıllık çalışma hayatında eğitime bu denli destek veren bir belediye ve Belediye Başkanı görmediğini belirterek  mutluluğunu dile getirdi.

Previous articleTurizmde kat görevlileri uzmanlaşıyor
Next articleProf. Dr. Yusuf Akar göz sağlığını anlatacak