Home Muratpasa Baykal’dan, Uysal’a; hayırlı olsun ziyareti

Baykal’dan, Uysal’a; hayırlı olsun ziyareti

308
0

Önceki dönem CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a; hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Baykal, Başkan Uysal’ın çalışmalarını överken; umut ve cesaret verici yorumu yaptı

Umut ve cesaret verici

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; önceki dönem CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ağırladı. Baykal; “Sayın Başkanım biraz gecikerek te olsa hayırlı olsun. Hem de bir iadeyi ziyaret. Sizi kutluyor, başarılar diliyorum. Siz; iyi yetişmiş, başarılı hizmetler verecek birikime sahip bir partili arkadaşımızsınız. Şimdi belediye başkanı olarak size görev sorumluluk verildi. Bunu en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyorum. Şu ana kadar duyduğumuz bilgiler de; umut ve cesaret verici” dedi.

Muratpaşa öncü belediye

Muratpaşa Belediyesi’nin çalışmaları ile Antalya için öncü olacağının altını çizen Baykal; “Hem belediye ki başarılı çalışmalardan insanlar olumlu etkilenecek, hem de burada alacağımız iyi sonuçlar ileri dönemdeki belediyelerin nasıl şekilleneceğine de yön verecek” diye konuştu. Baykal’a, ziyareti için; “Uzun yıllar genel başkanlığımızı yaptınız. Antalyamız’dan yetişmiş, sizin gibi bir  büyüğümüzü ağırlamaktan onur  duyuyoruz” diyerek teşekkür eden Başkan Uysal, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yönetim anlayışı

Aynı gün CHP milletvekili adayları Deniz Filiz ve Mustafa Akaydın’ı da ağırlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal; sosyal demokrat belediyecilik geleneğinde; pek çok belediye başkanının katkısı olduğunu ifade etti. Başkan Uysal, toplumun her kesimini olduğu gibi severek, insanlara, gönül açıklığı içinde gidip hizmet ettiklerini söyledi. Başkan Uysal, yönetim anlayışını; altta kalanın canın çıkmadığı, fiziksel mekanları, insan hayatını kolaylaştırdığı ölçüde ele alan, komşuluk kültürünü yaygınlaştıran, barış, kardeşlik ve kentli olma duygusunu en üst seviyelere çıkarmaya  çalışan bir hümanist anlayış olarak özetledi.

Previous articleÇetin ATSO Başkanı Ankara’dan Turizm Sektörüne Müjde ile Döndü
Next articleProf.Dr. Özçatalbaş’ın gönül dostlarina mesaji