Home Spor Büyükşehir 1200 tenisçi yetiştirdi

Büyükşehir 1200 tenisçi yetiştirdi

252
0

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce tenis sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak için 5-16 yaş arasında çocuklara yönelik düzenlediği ücretsiz tenis kursu tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Tenis Federasyonu Milli Takım Antrenörü Nurgül Köktürk ve ekibinin ortaklaşa verdiği kursta 1200 çocuk eğitim gördü.

BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

“Büyükşehir Geleceğin Tenisçilerini Yetiştiriyor” sloganıyla Lara Düden Park’taki tenis kortlarında kursu tamamlayan çocuklar, sertifikalarını Tenis Şenliği’nde aldı. Şenliğe aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Gösterilerin düzenlendiği şenlikte mini turnuvalar da gerçekleştirildi. Sertifikaların yanı sıra 3 aylık kurs sürecinde branşlarında başarılı olanlara madalya verildi. Çocukların madalyalarını Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Hasan Subaşı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya İl Temsilcisi İbrahim Okumamış verdi.

VELİLER İÇİN KURS AÇILACAK

Şenlikte kısa bir konuşma yapan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, Düden Park’ın ilk kez bu kadar sporcuyu ağırladığını söyledi. Çocukların tenis kortlarını randevu alarak ücretsiz kullanmaya devam edebileceğini ifade eden Akyürek, “Eylül ayından sonra velilerimiz için de kurslar açacağız. Böylece çocuklarınız ile tenis oynamanın zevkini yaşayacaksınız” dedi.

Previous articleSP Antalya il divan toplantısı
Next articleAK Parti’de görev dağılımı yapıldı