Home Spor Erzberg’de Bir Türk: İsmail Özgül

Erzberg’de Bir Türk: İsmail Özgül

316
0

Kemer’i yurt içi müsabakalarında başarı ile temsil eden Kemer Enduro Motosiklet Kulübünün başarılı sporcuları yurt dışında da ülkemizin temsilcileri olarak uluslar arası yarışlardaki yerlerini alıyorlar. Kemer Belediyesi destekleri ile Ülkemizi yine 2010 yılında aynı yarış da temsil eden Kemer’li sporcu Burak Özdemir’den sonra bu yıl da yine ülke çapında sayısız başarıları bulunanİsmail Özgül temsil edecek.

Dünyanın en zorlu parkurunda, dünyanın en iyi yarışçılarına karşı mücadele verecek olan İsmail Özgül yarışma için tüm hazırlıklarını tamamlarken uluslararası bir organizasyonda ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşadığını belirtti.

Yarış ile ilgili değerlendirmede bulunan İsmail Özgül;  “Avusturya’da zorlu bir yarış beni bekliyor, Bu yıl bu yarış da tek Türk sporcu olarak şampiyonaya katılıyorum. Bu yıl 2.000 kişi ile sınırlandırılan yarışmada ben ve tüm yarışçılar etabı bitirmek için kıyasıya mücadele vereceğiz. Amacım buradan önce finişe ulaşmak ve ardından da yarışmayı en iyi yerde tamamlamak .” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Özgül’e başarı dileklerini iletti ve “ Kemer Belediyesi olarak Kemer’de tüm spor branşlarına ve gençlere destek olduklarını  ve onların aldıkları başarılı sonuçlarla da gururlandırdıklarını dile getirdi. Yurt dışında Ülkemizi ve İlçemizi başarı ile temsil edeceğine inandığımız sporcumuza başarılar diliyorum.” dedi.

Previous articleSabri Hakkı Ulukartal’ı kaybettik
Next articleAntalya’da Otobüs Şöförü Darp Edildi‏