Home Tuketicinin sayfasi TOKİ MAĞDURUYUZ

TOKİ MAĞDURUYUZ

361
0

İlgili kişi Y.K ile telefon görüşmesi yaparak dilekçe teyitini aldık. TOKİ’den sorumlu, Sayın Vali Yardımcımız Turan Eren yakından ilgilendi. Gerekli araştırmayı yaparak dilekçenin sonlandırılmasına çalışacağız. Ayrıca, belediyelerin teslim etme ve süreci takip etme gibi bir zorunlulukları yoktur. İmar ve fen işlerinden genel olarak sorumludurlar. Vatandaşımız her ne kadar belediye başkanlarını somut olarak sorumlu tutsa da, belediyeler değil merkezi hükümet zinciri içinde gelişen bir konudur.

Vatandaşımızın yazdığı ileti aynen şöyle;

TOKİ sosyal konutlara, Antalya Valiliği kanalıyla yazıldık. Antalya Kepez Gazi Mahallesi’nde inşaatı bitti. 4 Ay önce TOKİ konutlarının kurasını çektik. Dairelerimizin 1+1 yerleri belli oldu.

Seçimden önce Kepez Belediye Başkanı VTV ve ART canlı yayında, TOKİ konutlarının seçimden önce teslim edileceğini müjdesini verdi. Oyları aldı.

TOKİ konutlarını teslim alamadık. Mağdur durumdayız. Yine aynı kanalda, Menderes Türel de konu ile “seçilirsem ilgileneceğim” dedi. İlgisiz kaldı. Seyrediyor.

Ak Parti İl Başkanı M.Köse’ye ve AK Parti tüm milletvekillerine dilekçelerle müracaat ettik. İlgisiz kaldılar, seyrediyorlar.

TOKİ konutlarımızın kısa süre içinde teslim edilmesini istiyoruz. Yetkilileri göreve çağırıyoruz.

Sesimizi duyan yok mu? Y.K

Previous articleOtomotiv sektöründe umutlar ikinci yarıya kaldı
Next articleHangi kelime, nasıl yazılır?