Home Turkiye yurt ici yurt disi haber HakSen’de Önder Özdemir yeniden

HakSen’de Önder Özdemir yeniden

356
0

İlci Otelde gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurulunda, Önder ÖZDEMİR, İmar Haksen Genel Başkanlığına yeniden seçildi.

Özdemir yaptığı konuşmada, “Sayın Bakanım, Siyasi Partilerimizin Değerli Temsilcileri, Hak Sen ve Bağlı Sendikalarımızın Değerli Başkan ve Yöneticileri, Saygıdeğer Basın Emekçileri, Sendikamızın Kıymetli Delegeleri, Değerli Çalışma Arkadaşlarım, Hanımefendiler ve Beyefendiler,

Şahsım ve Sendikam adına sizleri saygı ile selamlıyorum. 3. Olağan Genel Kurulumuza hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Saygıdeğer Misafirler, Değerli Gönül Dostları,

Genel Kurullar sendikal mücadelelerin demokrasi şölenleridir. Genel Kurullar, sendikanın üç yıllık süre ile yol haritasının belirlendiği en yüksek organlar ve delegelerin iradesinin tecelli ettiği en önemli günlerdir. Yine Genel Kurullar sendikanın geleceğe ilişkin projeksiyonlarının çizildiği yerlerdir.

Değerli arkadaşlar,

İmar Hak-Sen’in kuruluşundan bu yana, iki genel kurulu geride bıraktık, bu genel kurullarda delegelerimiz hür ve bağımsız iradesini gösterdi. İmar Hak-Sen’in hiçbir siyasi partinin arka bahçesi, iktidarların payandası olmayacağını haykırdı. Sendikamızın içini karıştırmak için uzanan ellere delegelerimiz oyları ile cevaplarını verdi. Çünkü, bizler biliyoruz ki: Sivil Toplum Örgütleri siyasi partilerin ve iktidarların kuklası değildir. Kendilerini kukla olarak görenler önce sivil toplum olma özelliklerini ve sonra da kişiliklerini kaybederler.

Değerli Arkadaşlar,

Sendikacılık üyelerine ve topluma faydalı hizmetler üretme yeridir. Sendikacılık yaparken üyelerimize hizmet götürme, ülke meselelerine çözüm ortağı olma; globalleşen dünyadan uzaklaşmadan kapılarımızı kapatmadan kendi öz değerlerimizi koruyarak yeni dünya modelinde yer alma gayesi taşıyoruz. Bize göre sendikalar sadece ücret sendikacılığı yapmamalı aynı zamanda etkin hizmet sendikacılığı yapmalıdır. Değişen şartlar içinde üyelerine çok çeşitli faydalar sağlamayı sendikacılığın gereği saymalıdır.

Dolayısıyla, Elazığ ilin de İmar Hak-sen Toki işbirliği ile başlatmış olduğumuz 1.etap 232 konutumuzun gemisini bu ocak ayının ilk yarısında limana çekerek anahtar teslimi yapacağız inşallah. İmar Hak-sen Toki işbirliği ile Elazığ ilinde başlatmış olduğumuz 2.ci etap 484 konutumuz ise 31.11.2013 tarihinde Toki’nin ihale birimine girmiş olup, 2014 mart ayına kadar ihalesinin yapılması düşünülmektedir. Veyine Hak-Sen Vizyon Park işbirliği ile Elazığ ilinde başlatmış olduğumuz 80 konutun talep aşaması bitmiş olup hafriyat çalışmaları başlamıştır. Şuanda Ankara Bağlıca da proje koordinatörlerimiz ile başlatmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Sendikamız ve Park Vizyon işbirliği ile çok yakında başlatacağımız 1000 konutun müjdesini gururla vermek isterim

Bizim bu hizmetlerdeki amacımız, üyelerimizi en değerli arsalarda uygun şartlarda modern lüks konutlar yaparak, daha sakin bir kafayla iş verimlerini artırmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle sizleri; şahsım, yönetim kurulumuz ve sendikamız adına saygı ile selamlıyor. Genel Kurlumuzu şereflendirmenizden dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum.” dedi.

Previous article02 OCAK 2014 ŞÜKRÜ SÖZEN ESNAF GEZİSİ
Next articleMURAT DİNÇ: VİZYON CADDELER KEPEZİME ÇOK YAKIŞACAK