Home Egitim Sınav Uzmanı Marjinal Porter Novelli’yi tercih etti

Sınav Uzmanı Marjinal Porter Novelli’yi tercih etti

315
0

Oyunlaştırma ve sosyal paylaşım özelliklerine sahip, yapay zekâ algoritmalı sınav hazırlık uygulaması Sınav Uzmanı iletişim faaliyetlerini Marjinal Porter Novelli ile yürütecek

Türkiye’nin yapay zeka algoritmasıyla hazırlanmış ilk ve tek sınav hazırlık çözümü Sınav Uzmanı, iletişim faaliyetlerini birlikte yürüteceği ajans olarak Marjinal Porter Novelli’yi tercih etti.

Mobil teknolojiyi yapay zekâ ile buluşturarak tamamen kişiselleştirilmiş bir sınav hazırlık deneyimi sunan Sınav Uzmanı, binlerce soruluk veri tabanı ve konu ön-öğrenme ilişkileri üzerinden kullanıcılarının bilgi düzeylerini hızlıca tespit ediyor ve elde ettiği bulgulara göre her kullanıcıya özel bir “öğrenme haritası” çıkarıyor. Sınav Uzmanı, oluşan bu öğrenme haritasını düzenli olarak takip ederek sınavda başarılı olması için en uygun hazırlık yolunu belirliyor ve bu yolda kullanıcısını yönlendiriyor.

TÜBITAK desteği ile geliştirilmiş ve onaylanmış yapay zeka ile akıllı öğrenme özelliklerine ilaveten, Sınav Uzmanı oyunlaştırma ve sosyal paylaşım özellikleri ile de öğrenci iletişimini güçlendirmeyi ve eğitim kalitesini artırmayı hedefliyor.  LYS, ALES, KPSS ve diğer ÖSYM sınavlarına uygun modülleri kullanıcılarına sunacak olan Sınav Uzmanı’nın ilk versiyonu Sınav Uzmanı ALES Matematik olarak belirlendi. Uygulama iTunes App Store, Google Play ve www.sinavuzmani.com adresinden indirebilecek.

Sınav Uzmanı’nın kurucularındanCan Gürses, iş birliğine dair şu açıklamayı yapıyor: “Sınav Uzmanı uygulamasının geliştiricileri olarak sınava hazırlanmanın ne kadar zorlu bir süreç olduğunu biliyoruz. Ömrümüz sınava girmekle geçti diyebiliriz. Gelişen teknolojiler ışığında sıkıcı, yorucu ve tek tip olan sınav hazırlık süreçlerini çok daha akıllı ve modern bir hale getirmek istedik. Sınav Uzmanı bu çabaların ürünü. Uygulamamız sayesinde sınavlara hazırlanan herkes kısa zamanda konulara hakim olabilecek, seviyelerini ilerletebilecek ve başarıya ulaşabilecekler. Sınav Uzmanı’nı ve avantajlarını Marjinal Porter Novelli’nin desteğiyle tanıtabileceğimiz için çok mutluyuz.”

Sınav Uzmanı kurucularından Sinan Gürman ise ekliyor: TÜBITAK desteği ile geliştirilmiş, bireye özel akıllı öğrenme platformumuzu, ders çalışma motivasyonunu ve seviyesini artıracak sosyal, mobil ve oyunlaştırma unsurlarıyla daha etkili bir hale getirdik.  Tüm dünyada hızla gelişmekte olan bilişsel öğrenme alanında Türkiye’de bir ilk olan uygulamamızın iletişim faaliyetlerini Marjinal Porter Novelli ile yürüteceğimiz için heyecanlıyız.”

Marjinal Porter Novelli Ajans Başkanı Asuman Bayrak ise şunları söylüyor: “Eğitim ülkemizin en önemli sorunlarından biri. Maalesef gençlerimizin yoğun sınav maratonunda yorduğumuz bir düzene sahibiz. Teknolojinin gelişiminin sınan hazırlık süreçlerine yansıması bu düzeni olumlu yönde değiştirecek önemli adımlardan biridir. Sınav Uzmanı’nın bu adımı atabileceğine inanıyor, Sınav Uzmanı ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

Previous articleATHENA ve HADİSE 16 Eylül’de Antalya’da!
Next articleBaşkan Böcek, minik öğrencileri ziyaret etti