Home Ekonomi KİPA YAZI SERİNLETTİ

KİPA YAZI SERİNLETTİ

252
0
blank

Kipa’nın, 24 ilde 180’i aşkın mağazasında satışa sunulan A enerji sınıfı klimalar 2012 Mayıs-Ağustos döneminde 5000 adete yakın satıldı. En çok klima satışının yapıldığı Ege Bölgesi’ni Marmara Bölgesi’nin takip ettiği dikkat çekti. Taşınabilirliği, uygun fiyatı ve kullanım kolaylığı sebebiyle klimaya alternatif olarak tercih edilen vantilatörlerde 65.000’e yakın satış gerçekleşti. En fazla vantilatör satışının yapıldığı bölge yine Ege oldu.

Kipa’dan A’dan Z’ye hizmet

Gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını dile getiren Kipa Gıda Dışı Direktörü Mike Arnott, “Tesco Kipa olarak, bisikletlerden ev aletlerine uzanan geniş  ürün yelpazemizle müşterilerimize zevkli bir yaz yaşatmaya çalıştık. A sınıf klimalarımız, daha az enerji tükettikleri için çevre dostu olma özelliklerinin yanı sıra; elektrik sarfiyatlarının da daha az olması sebebiyle müşterilerimizin bütçesine sürekli katkıda bulunacak” dedi.

Kipa Hakkında:

Kipa (Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi A.Ş.),  24 ilde 180’e yakın mağazası, 13 ilde 35 AVM’si ve 9 bini aşan çalışanıyla Türkiye’nin en önde gelen perakendeci kuruluşlarından biridir. İzmir’de 1992 yılında 100 ortaklı bir girişim olarak kurulan Kipa’nın ilk mağazası Bornova Kipa 1994 yılında faaliyete geçmiştir. Kısa sürede Ege’nin yıldızı haline gelen kuruluş, 2003 yılında dünyanın sayılı perakende zincirlerinden Tesco ile birleşmiş ve mağazalarını tüm Türkiye’de hızla yaygınlaştırmıştır.

Previous article“ATSO 6. Zafer Kupası” coşkusu
Next articleŞerife İşli Cehennem Deresinde Yaşamını Yitirdi