Home Ekonomi TEKZEN…4. KEZ ANTALYA’DAYIZ; ŞİMDİ Kİ DURAĞIMIZ MANAVGAT

TEKZEN…4. KEZ ANTALYA’DAYIZ; ŞİMDİ Kİ DURAĞIMIZ MANAVGAT

321
0
blank

“Her ilde bir Tekzen” sloganıyla Türkiye genelinde, 46 il’e ulaşan, yapı market öncüsü Tekzen, şimdi de Antalya Manavgat’ta müşterilerine ulaşıyor. Manavgatlılar’la büyük buluşma:

29 Mart Cuma… Yaklaşık 1.300 m2’lik bir alanda, müşterilerine hizmet verecek olan Tekzen Manavgat Mağazası, yine yaklaşık 20 kişiye istihdam sağlayacak. Yapı marketinin öncüsü; Antalya Merkez, Alanya ve Kumluca Mağazaları’ndan sonra şimdi de Manavgat’ta açacağı mağazasıyla Antalyalılar’la dördüncü kez buluşmuş olacak.

Tekzen Manavgat açılışını; Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi Vahide Gigin, Tekzen Genel Müdürü Mert Öneren, Tekzen Operasyon Direktörü Ekrem Erol, Tekzen Bölge Müdürü Suat Yıldırım ve Tekzen Yöneticileri gerçekleştirecek.

MANAVGAT TEMA STANDIYLA YANIMIZDA!

Her mağaza açılışında olduğu gibi, Manavgat mağaza açılışında da bölgedeki Tema Temsilcileri’ni standında ağırlayacak olan Tekzen, doğa ve çevreye karşı duyarlığı arttırarak, Tema’ya karşı farkındalığı çoğaltmayı hedefliyor.

Sektöründe, en kapsamlı dağıtım ağı ve dünyada tanınan, değişimin öncüsü, itibarlı bir marka olmayı vizyonu, tüm paydaşlarına değer katan sosyal ve çevre sorumluluğu bilincinde, güvenli ve başarılı bir iş ortağı olmayı da misyonu olarak şiar edinen Tekzen, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda konseptlerini yeniliyor. Tekzen Manavgat Mağazası’nın ürün yelpazesinde de yine yok yok! Tekzen’de mobilyadan bahçeye, elektrik- aydınlatmadan hırdavat-el aletlerine, beyaz eşyadan sıhhi tesisata, ev gereçlerinden inşaat ve hobi malzemelerine “eviniz-bahçeniz ve ofisiniz” için aradığınız her şey sizleri bekliyor. İstediğiniz her ürünü bulmanın rahatlığını yaşayacağınız, kampanyalar ve etkinlikler hakkında daha fazla bilgi için: www.tekzen.com.tr

Previous articleACAR ÇEAŞ VE KEPEZ MAĞDURLARINI SORDU
Next articleH&M;, 30 MART’TA ANTALYA ERASTA AVM’DE AÇILIYOR