Home Gündoğmuş AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak; “Göletler Gündoğmuş’a hayat verecek”

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak; “Göletler Gündoğmuş’a hayat verecek”

284
0
blank

DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür ve bölge yetkilileri ile Gündoğmuş İlçesi’ne giden Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Sümeni Göleti ve Şelale bölgesinde incelemelerde bulundu.

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Ali Kurnaz ve İlçe yöneticileri tarafından karşılanan Milletvekili Badak ve beraberindeki DSİ yetkilileri, ilk olarak Şelale Irmağı’nın gölet yapımına uygun olup olmadığını yerinde inceledi. Bölgede DSİ yetkilileri tarafından jeolojik etüd yapılmasına karar verildi. Heyet daha sonra ihale hazırlıkları yapılan Sümeni Göleti alanında incelemelerde bulunurken, yetkililer tarafından heyet üyelerine teknik bilgi verildi.

İkinci Gölet Çalışması

İlçe merkezinde sohbet toplantısında vatandaşlarla da bir araya gelen Badak; Sümeni Göleti’nin DSİ tarafından Temmuz ayında ihale edilmesi için çalıştıklarını belirterek, “Göletin tamamlanmasıyla 950 dekar alan, kapalı damlama sulama sistemine kavuşacak. Burada yapılacak tarımsal faaliyetler sonucu Gündoğmuş’a 4 milyon TL civarında gelir sağlanmasını bekliyoruz.

Ayrıca yapılacak incelemelerin olumlu çıkması durumunda ikinci proje olan Şelale Çayı Göleti’nden ise, Gündoğmuş merkezin düşük kotlu arazileri ile Senir, Umutlu ve civarındaki belde ve köylerinde yaklaşık 10 bin dekar alan yararlanacak” diye konuştu.

Akseki ayrımı-Gündoğmuş Karayolu’nun ihalesinin yapıldığını ifade eden Badak, heyet ile birlikte ilçede düzenlenen kermes alanını ziyaret ederek, esnaf ve katılımcılarla sohbet etti. Daha sonra yeni atanan Kaymakam Recep Koşal’ı makamında ziyaret edip, Gündoğmuş’un sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
blank

Previous articleAkseki’de Uzay Gözlem Şenliği
Next articleGÜVENLİK ŞİRKETLERİ Firmaları / ISP Özel Güvenlik Şirketleri