Home KÜLTÜR-SANAT Tütüncü’ye Türkçe Olimpiyatları teşekkürü

Tütüncü’ye Türkçe Olimpiyatları teşekkürü

347
0

Etkinliği gerçekleştiren heyetin, Sea Life Otelde düzenlediği kahvaltıda Kadıahmet Oğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Ünal, Başkan Tütüncü’ye teşekkür belgesini takdim etti.

Ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına ücretsiz SBS kursu hizmeti veren Hamle Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği (HAMLEDER) kurs merkezlerine desteklerinden dolayı da Tütüncü’ye çeşitli hediyeler verildi.

Başkan Tütüncü de Türkçe Olimpiyatları’nın Antalya etkinliğinin 3 yıldır ana sponsoru olmaktan kurumu adına mutluluk duyduğunu söyledi. Türk dilinin, yüzyıllardır sevginin, sevdanın ve aşkın dili olduğuna vurgu yapan Tütüncü, dünyanın farklı ülkelerine giden ve orada güzel Türkçemizi dünya dili yapma gayreti içerisinde olan bir ekibin büyük fedakârlıklarla oluşturduğu bir programa desteklerinin süreceğini belirtti.

Başkan Hakan Tütüncü, bir iyilik hareketi olan HAMLEDER’e, gereken ilgi ve alakayı gösterdiklerini ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü. “ HAMLEDER eğitim merkezlerinde insana çok güzel bir yatırım yapılıyor. Makamlar, gençlik, güzellik,  servet dünyalık ne varsa hepsi gelip geçicidir.  Önemli olan elimizde imkân varken bir tane daha gönlü memnun edebilmektir.  Elimden ne geldiği kadar, gücüm yettiği kadar HAMLEDER’in her zaman yanında olmaya devam edeceğim.”

Kahvaltıda İl Genel Meclis Üyesi Necip Çetinkaya’da hazır bulundu.

Previous articleGÜNAL’DAN EXPO 2016 ANTALYA KANUN TASARISI’NA İLİŞKİN BASIN TOPLANTISI
Next articleKonservatuvarın yaz kursları başladı