Home Murat Dinç DOĞRUDAN ALIMLAR KÜÇÜK ESNAFTAN

DOĞRUDAN ALIMLAR KÜÇÜK ESNAFTAN

321
0

Her akşam da aynı mahallede kalabalık mahalle toplantılarına katılıyor.

Kepez’de adaylığı aylar önce kesinleşen Dr.Murat Dinç sahada çok yol katteti.  Dr.Murat Dinç bugün de santral mahallesini adım adım dolaştı. Tek tek esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

MHP  Kepez belediye başkan adayı Dr. Murat DİNÇ “Kepez’in parasının Kepez’de kalması için çok önemli projeler ürettik. Bunlardan biri de Kepez belediyesinin doğrudan ihalesiz alınabilen ihtiyaçları Kepez’de yaşayan küçük esnaftan yapılacak. “ dedi.

Dinç,    “Otopark ve yeşil alanları nüfusun artışına göre planlamamız lazım.kişi başına düşen yeşil alan oranını arttıracağız.  İnsanlar arabalarını ceplerine koyup evlerine çıkaramayacağına göre bölgedeki uygun alanlara otopark projeleri yapacağım. Doğru yerlere doğru projeler uygularsak vatandaşların hem otopark , hem çocuk oyun alanları , hem de düğün salonu ve toplantı salonunu ihtiyacını gidermiş olacağız.” dedi.

Dinç,   “Hep aynı inanış var , hükümetle belediye aynı partiden olursa o bölgeye hizmet gelir şeklinde. Aldığınız hizmet sizi mutlu etti mi ?  Ne yüzme havuzuna karşıyım ne de kültür merkezlerine ben sadece projelerin doğru yerlere uygulandığını düşünmüyorum. “biz buraya yaptık oldu” mantığına karşıyım.  Halkın fikri alınmadan , ne istediği sorulmadan yapılmasına karışıyım” dedi.

İnsanların ilgisinden çok memnun olduğunu dile getiren Dinç ,   “Kepez’li vatandaşlarla aramdaki gönül bağı çok eskiye dayanıyor. 23 yıldır birbirimizi tanıyoruz.  Ben sadece hizmet için yola çıktım.” dedi.

Previous articleBen bir sokak köpeğiyim
Next articleENGELLİLERDE EMLAK VERGİ MUAFİYETİ