Home SİYASET Haşim Uyanık: Siyasi Hayatımıza Ak Parti’de Devam Edeceğiz‏

Haşim Uyanık: Siyasi Hayatımıza Ak Parti’de Devam Edeceğiz‏

358
0

Siyasi yaşamlarına eski liderleri Numan Kurtulmuşun Genel Başkan Yardımcılığı yaptığı Adalet ve Kalkınma Partisinde devam etme kararı aldıklarını belirten Uyanık Has Parti Eski İl Başkanı Ulaş Göktaş’ın bazı partilileri yanına alarak sanki toplu halde MHP’ye bir geçiş havası yaratmaya çalıştığını belirterek;‘’İlçe başkanları olarak adı geçen kişiler eski ilçe başkanlarıdır. Toplu geçiş asla olmamıştır. Ben ve benim gibi düşünen partili arkadaşlarımız siyasi hayatlarına Sayın Numan Kurtulmuş Bey ile Adalet ve Kalkınma Partisinde devam edeceklerdir.’’ Dedi. Konuyla ilgili basın açıklamasında bulunan Haşin Uyanık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘’Liderimiz Sayın Numan Kurtulmuş tarafından Türkiye’de büyük umutlarla kurulan ve kamuoyu tarafından büyük destek gören kısa adı HAS Parti olarak bilinen Halkın Sesi Partisi bilindiği gibi siyasi yaşamına son verdi. Kurucular Kurulu kararı ile kapatılan HAS Parti kapatılmadan önce herkesin bildiği gibi AK Parti Genel Başkanı Başbakan Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın önerisi açıklandı. Bu açıklamayı ise Genel Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş ifade etti. Bu kararı bütün il başkanları destekledi. Gelişen süreç içerisinde Genel Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş Ak Partiye geçti. Kısa süre içerisinde ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığına seçildi.

Antalya’da ise HAS Parti İl Başkanımız Ulaş Göktaş yanında bazı partili arkadaşlarımız olduğu halde MHP’ye geçtiğini açıklamıştır. Basına yansıyan bu açıklamada ilçe başkanları olarak adı geçen kişiler ise eski ilçe başkanlarıdır. Toplu geçiş olmamıştır. Ben ve benim gibi düşünen partili arkadaşlarımız siyasi hayata Sayın Numan Kurtulmuş ile başlamıştır. Bundan böyle de onunla devam edecektir. Sayın Kurtulmuş bizim liderimizdir. Bundan böyle siyasi yaşamımız da Ak Parti yolunda olacaktır ‘’dedi.

Previous articleManavgat Bahçeşehir Koleji Side Diş Hastanesi’nde
Next articleORTAYA KARIŞIK