Home Ekonomi 100 bin otel artık bavul.com’da

100 bin otel artık bavul.com’da

239
0
blank

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketiTurkcell’in sağladığı teknoloji altyapısı ile güçlendirilenbavul.comuçak ve otobüs biletlerinin ardından artık otel rezervasyonları ile de müşterilerinin hem hayatını kolaylaştırıyor hem de seyahat planlamayı keyfe dönüştürüyor. Bavul.com kullanıcıları artık dünyanın dört bir yanında2 yıldızdan 5 yıldıza kadar 100 binden fazla oteleerişilebiliyor Üstelik tüm oteller Turkcell’lilere özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor.

Sunduğu yeniliği bir de kampanya ile taçlandıran bavul.com, yurt içi veya yurt dışı otel rezervasyonu yapan herkese  Eylül ayı boyunca Atlasjet’ten tek yön yurt içi uçak bileti hediye ediyor. Bu kampanyanın dışında sitede; sık sık yenilenen avantajlı fiyat ve kampanyalar, anlaşmalı kurumlara sağlanan imkanlar ve Turkcell’lilere özel indirimler bulunuyor.

Dünyanın tüm otelleri bu bavul’da!

Ziyaretçiler bavul.com’un kolay navigasyon özelliği sayesinde, otellerin oda özelliklerinden lokasyonuna, fotoğraflarından kullanıcı yorumlarına kolayca ulaşabilecek. Otel tanıtım sayfalarında yer alan harita özelliği sayesinde otelin harita üzerindeki konumuna göz atmaları ve şehirler hakkında rehber niteliğinde bilgiler içeren “Şehir Rehberi” bölümleri ile seyahate hazırlanmaları mümkün. Tüm bu içeriklere akıllı cep telefonlarından da erişilebiliyor.

İster cepten ister webden tek tıkla seyahat planlama kolaylığı

Türkiye’nin en kapsamlı kişisel seyahat asistanı olan bavul.com ile otel rezervasyonlarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışı uçak biletleri, yurtiçi otobüs biletleri ister cepten ister webden kolayca satın alınabiliyor, farklı ulaşım şirketlerinin fiyat ve zamanlama bilgilerinin tek bir ekranda detaylarıyla karşılaştırılabiliyor. Tüm seyahat ihtiyaçlarını en hızlı, ekonomik ve verimli şekilde tek noktadan karşılayan Bavul.com’da  THY, Pegasus,  Anadolu Jet, Atlas Jet, Bora Jet,  Sun Express ve yurt dışı hava yolu firmalarının biletleri, başka hiçbir yerde bulunmayan uygun fiyatlarla satın alınabiliyor. 

Uçak ve otobüs biletini aynı anda sunarak fark yaratan bavul.com, Türkiye’de bir ilk olan asistan hizmeti sayesinde de istenilen fiyattaki bilet peşinde koşma derdine son veriyor, bileti yolcunun cebine getiriyor.

Turkcell’li olsun olmasın herkes bavul.com’a ücretsiz üye olabiliyor. Dileyenler App Store’den iPhone ya da www.t-market.com adresinden Android uygulamalarını indirerek cep telefonlarından da kolayca seyahatlerini planlayabiliyor.

Previous articleŞerife İşli Cehennem Deresinde Yaşamını Yitirdi
Next articleTürk Kadınlar Konseyi Genel Başkanı; Eski Bakan Işılay Saygın’dan Belediye’ye Ziyaret