Home Ekonomi REAL AVM, YENİ YIL ÖNCESİ ARALIK AYINI BOL EĞLENCELİ VE BOL ÖDÜLLÜ...

REAL AVM, YENİ YIL ÖNCESİ ARALIK AYINI BOL EĞLENCELİ VE BOL ÖDÜLLÜ GEÇİRECEK

298
0

Hizmete girdiği 2006 yılından beri kaliteyi ucuzlukla buluşturanReal Antalya AVM; Antalyalılar için çekim merkezi olmaya devam ediyor. Yaklaşan yeni yıl öncesi tüm hazırlıklarını yapanReal Antalya AVM’de Aralık ayı birbirinden eğlenceli ve bol ödüllü geçecek.

Hafta Sonu ‘Çocuk Etkinliği’ ile Küçükler Eğlenceye Doydu… Yıl boyunca küçük misafirlerine yönelik birbirinden eğlenceli şenlikler ve etkinlikler düzenleyen Real Antalya AVM, yeni yıl öncesi küçük misafirlerini yine unutmadı. Bu hafta sonu; Çocuk Müzikali, Yaratıcı Drama ve Masal Saati gibi etkinlikler Real Antalya AVM’ye gelen çocukları doyasıya eğlendirdi. Masalların anlatıldığı birbirinden eğlenceli gösterilerinin yapıldığı etkinliklerde çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.

‘Şans Çemberi’ Hediye İçin Dönecek…  Real Antalya AVM’de ‘Şans Çemberi’ etkinliği Aralık ayına damgasını vuracak. 12-25 Aralık tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ‘Şans Çemberi’ni çevirme hakkı kazanacak. Birbirinden değerli hediyeler için dönecek olan ‘Şans Çemberi’ne katılan herkes hediye yağmuruna tutulacak. Çünkü ‘Şans Çemberi’nde boş yok!

Real Antalya AVM’ye geldiğinizde ‘Şans Çemberi’ne uğramadan geçmeyin, herkesin hediyesi hazır.

Real Antalya AVM, Yeni Yıla Bol Sürprizli ve Bol Hediyeli Girecek… Bulunduğu konum, geniş otopark imkanı, zengin ve farklı alışveriş seçeneklerini içinde barındıran Real Antalya AVM, yaklaşan yeni yıla ışıl ışıl girmeye hazırlanıyor. 27 – 31 Aralık tarihleri arasında da ‘Yılbaşı Organizasyonu’ düzenleyecek olan Real Antalya AVM; ziyaretçilerine yeni yıl sürprizleri sunacak. Hafta boyunca AVM içinde Pandomim gösterilerinin yanı sıra Noel baba hediye dağıtacak, konuklarla resimler çektirecek. Ayrıca yılbaşı vazgeçilmezi ‘Bingo’ oyunuyla da AVM ziyaretçilerine çeşitli hediyeler verilecek.

Yeni yıl dekorları, süsleri ve ışıklandırmalarıyla Antalyalıları bekleyen Real Antalya AVM, ayrıca yılın son haftası mağazalarda indirimler ve cazip taksit avantajları ile Antalyalılara kaçırılmayacak fırsatlar sunacak.

Aralık Ayı REAL’de Dopdolu… ‘Şanş Çemberi’ , ‘Çocuk Etkinliği’, ‘Yılbaşı Organizasyonu’  aktivitelerinin ev sahipliği ve koordinatörlüğünü üstlenen Real Antalya AVM Sorumlusu Elmas Yazgan; Real’in ‘Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti’ ilkesinin bir ürünü olarak projeler ürettiklerini dikkat çekerek, yaklaşan yeni yıl öncesi AVM’lerine gelen ziyaretçilerin keyifli zaman geçirmelerini göz önünde tuttuklarının altını çizdi. Yazgan; “ Amacımız AVM’mize gelen ziyaretçilerimize güven ve kalitenin ötesinde tüketici için alışverişi eğlenceli ve keyifli bir hale getirmektir. Bu nedenle ziyaretçilerimiz için yaklaşan yeni yıl öncesi dopdolu bir Aralık ayı programı hazırladık. Bol eğlence ve bol hediyeli bir ay geçirmek isteyenleri Real Antalya AVM’ye bekliyoruz.” dedi.

Previous articleDEVLET OKULLARINDA PARASIZ YEMEK VERİLSİN
Next articleMANAVGAT BAHÇEŞEHİR KOLEJİ AİLESİ PAZAR KAHVALTISINDA