Home Turizm Yenilenen yüzüyle Best Western Plus Khan Hotel misafirlerini bekliyor

Yenilenen yüzüyle Best Western Plus Khan Hotel misafirlerini bekliyor

590
0

KHAN’DA KONFOR VE MUTLULUK BİRARADA

Kentin kalbinde yer alan ‘Best Western Plus Khan Hotel’ mobilya ve dekorasyona projesini Mimar Deniz Kayatepe’nin üstlendiği , üretimde ise Zen Zen İç Mimarlık firması ve Mimar Çiğdem Zencioğlu’nun koordinasyonunda dekorasyonunu günümüz trendlerine göre güncelledi.  Ataç AŞ. güvencesinde hizmet veren Best Western Plus Khan Hotel, ferah kullanım alanları ve yepyeni görüntüsüyle, misafirlerine  ‘konfor ve mutluluğu’ bir arada yaşatmayı amaçlıyor.
AMAÇ: DAHA FERAH VE ŞIK BİR ORTAM YARATMAK
Hotel konseptiyle ilgili değişim çalışmalarının startını geçtiğimiz yıl verdiklerini belirten  Best Western Plus Khan Hotel Genel Müdürü Muazzez Tonguç, ‘ Toplantı salonlarımızda, Fitness Center ve odalarımızda yaptığımız tadilat ve yenilemeler müşterilerimizin çok hoşuna gitti. Bu yılda bu değişim çalışmalarını sürdürdük. Otelimizin ilk girişinden itibaren lobi, resepsiyon ve dinlenme salonlarımızı da yenileyerek müşterilerimiz için daha ferah ve şık bir ortam yaratmak istedik’ dedi.
KALİTE ISO’YLA BELGELENDİ

Türkiye’nin ikinci ‘Plus’ oteli olduklarının da altını çizen Genel Müdür Tonguç, ‘ISO 9001 belgesi ile de vermiş olduğumuz hizmet kalitemizi belgeledik. Bu nedenle devamlı kendimizi yeniliyor ve misafirlerimizin de görüşlerini alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.’ diye konuştu. Kent merkezindeki konumu ve her yere yakın olmasıyla yıllardır şehir içi otel deyince akla gelen ilk isim olan ‘Best Western Plus Khan Hotel’  önümüzdeki günlerde adından daha sıkça söz ettirecek.” dedi.

Previous articlePetra’dan yepyeni yüz bakım ürünleri
Next articleDoğa Koleji Dünya Saati kampanyasına destek için web sitesini karartıyor