Home SİYASET Samani; “Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır”

Samani; “Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır”

742
0

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, yaz dönemi çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir çalışma programı gerçekleştiren Samani, Serik ve Korkuteli ilçelerinde belde ve köyleri ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet edip, dertlerini dinleyen Samani,“Biz diğer siyasi partilerin temsilcileri gibi seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızla bir aradayız. Meclis çalışmaları sebebiyle her zaman bir arada olamıyoruz ama meclisin tatile girmesi bizim için büyük fırsat. İlçelerimize, beldelerimize, köylerimize gidip vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Yasama döneminde yaptıklarımızı, hükümetimizin çalışmalarını anlatıyoruz. Vatandaşımızın derdini dinleyip, çözüm bulmaya çalışıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz. Çünkü biz vekiliz, asil ise vatandaşımızdır”diye konuştu.

İlk olarak Serik İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda ilçe başkanı Ragıp Okudan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve basın mensupları ile bir araya gelen Samani, daha sonra Çandır beldesine giderek vatandaşlarla görüştü. Mecliste, millete verilen sözleri yerine getirmek çalıştıklarını belirten Samani, “Biz seçim öncesi milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için bazen gece- gündüz çalışırken, muhalefet partileri ise engellemek için her türlü girişimde bulundu. Kürsü bastılar, saatlerce konuştular, sürekli yoklama isteyip, milletin meclisini çalıştırmamak için her şeyi yaptılar. Ama biz engellemelere rağmen, daha özgür, daha kalkınmış ve refah seviyesi yükselmiş bir Türkiye, aydınlık yarınlar ve gelecek nesiller için, milletimizin talepleri doğrultusunda yasalar çıkarıp, daha fazla hizmet üretmek için çalıştık, milletimizin verdiği yetkiyi kullanarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Abdurrahmanlar beldesinde teşkilat mensupları ve vatandaşlarla sohbet eden Samani, Töngüşlü, Pınargözü mevkii, Bozdoğan, Hacısekililer, Akçapınar, Kozan köyleri ve Gebiz beldelerini ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl sel felaketi yaşanan bölgedeki vatandaşlarla da görüşen Samani, vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili olduktan sonra ilk işinin Küçük Aksu Baraj Projesi olduğunu belirten Samani, önemli projenin hayata geçirilmesi için konunun takipçisi olduğunu söyledi.

Yaz dönemi çalışmalarını ertesi gün Korkuteli ilçesinde sürdüren Samani, Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu, İl Başkan Yardımcısı Fikret Yağcı, İl Yönetim Kurulu üyesi Enis Gönen, İl Genel Meclis üyesi Hasan Ali İrban, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte belde ve köyleri ziyaret etti. Vatandaşlara, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyleyen Samani, “Meclis tatil olmadan önce Başbakanımız, milletvekilleriyle bir akşam yemeğinde görüştü. Meclis tatil olunca, her yıl olduğu gibi bu yaz döneminde de halkımızın içinde, yanında olmamızı ve selamlarını iletmemizi istedi. Biz de Başbakanımızın talimatlarını yerine getiriyoruz. Buraya konuşma yapmaya değil, sizleri dinleyip, sorunları yerinde görmeye geliyoruz. Bu doğrultuda ihtiyaçları tespit edip, çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.

Samani ve beraberindekiler daha sonra Küçüklü, Kayabaş, Çıvgalar, Mamatlar,  Kozağacı, Bahçeyaka ve Duraliler köylerine giderek, vatandaşlarla görüştüler. Antalya Milletvekili Samani, “AK Parti iktidarında köylerimize yapılanları sizler görüyor, biliyorsunuz. Yapamadıklarımızı ve yapılması gerekenleri öğrenmeye, sıkıntılarınızı çözmeye geldik. Halinizi hatırınızı sormaya geldik. Sizlerin vekili olarak, taleplerinizi dinleyip yerine getirmeye geldik. Bize iletilen sorun ve talepleri en kısa zamanda çözmek için elimizden geleni yapacağız. Her zaman hesap verebileceğimiz işler yaptık. Bundan sonra da aynı şekilde çalışacağız” diye konuştu.

Previous articleBaş Pehlivan gibi coşkuyla karşılandılar
Next articleAltın Portakal’da Sinema Emek Ödülü’nün Sahibi Işık Şefi Erol Batıbeki